Szépüljünk

Csináld magad! 3 manikűr esküvőre

Egyszerűen elkészíthető ünnepi manikűröket mutatunk. A menyasszony és a koszorúslányok kezén is szuperül mutatnak ezek a minták.

Glitteres francia manikűr

Egyszerű alternatíva francia manikűrre. Nem kell hozzá más, mint színtelen alaplakk és ezüst- vagy aranyszínű, csillogó, glitteres körömlakk. Kend be a gondosan előkészített, rövid, kerek formára vágott körmeidet az alaplakkal. Ha megszáradt, sablon segítségével vidd fel a körmeid végére a csillogó körömlakkot. Ezt két rétegben is megteheted, ha az első réteget túl szolidnak ítéled. Ha ez is megszáradt, jöhet egy színtelen fedőlakkréteg, és a manikűr készen is van!

Csináld magad! 3 manikűr esküvőre

Gyűrűs manikűr

A kifejezetten menyasszonyos körömhöz aranyszínű körömdíszítő szalag és egy cuki kis strassz kell, amit a szalag közepére ragasztasz. Egyszerű, elegáns és ötletes, mi beleszerettünk. A gyűrűsujjra dukál ez a díszítés, a többi körmödön legyen szépen elkészített francia manikűr

Csináld magad! 3 manikűr esküvőre

Színes virágos manikűr – nem csak menyasszonyoknak

Koszorúslányok esetében nem kérdés, hogy bátran választhatnak a ruhájukhoz illő körömlakkot. A menyasszonyok viszont csak akkor vaduljanak, ha a ruhájukhoz választott cipő, öv vagy bármilyen kiegészítő is színes. A lenti képen látható finom kis virágmintás manikűrt nagyon egyszerű elkészíteni, elég hozzá egy fogpiszkáló, különösebb kézügyességet nem igényel.

Csináld magad! 3 manikűr esküvőre

 Francia manikűr menyasszonyoknak:

Még több manikűr a Nők Lapja Cafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top