Szépüljünk

Mesél a Nivea

A Nivea a család márkája! Olyannyira, hogy a minden évben megjelenő limitált darabszámban kiadott kék tégelyes krémjével most a legkisebbeknek szeretne a kedvében járni! A "Nivea Mesevilág" sorozattal szeretnénk újraéleszteni a fehér krémhez kapcsolódó meghitt esti rituálét is: egy puszi, egy csöppnyi hófehér krém az apró orra, és máris egy mesebeli világban találjuk magunkat…

A mesék világában tett kalandozás egyike a legszebb pillanatoknak, melyet szülő és gyermek megoszthat. Mi több, a történeteken keresztül a szülők számára is szórakoztató módon ismerkedhetnek a gyerekek az élet valódi értékeivel. A kedves történetek, a szerethető figurák, a közös időtöltés pedig tökéletes atmoszférát teremt a pihenéshez, és kellemes felkészülés az esti lefekvéshez.

A Nivea Mesevilág varázslatos esti meséinek történeteit Udo Weigelt, német meseíró vetette papírra, és a nemzetközileg is elismert Joelle Tourlonias bűbájos illusztrációi keltik életre.

A kalandok főszereplői: Leó, a kíváncsi kisfiú, az ő húgocskája, Mia, a csintalan kis tündér, és a mindig megbízható Nyuszi. A történetek izgalmasak és szórakoztatóak, a mélyben mégis fontos üzenetet hordoznak: a gondosan megtervezett karakterek kalandjaikon keresztül tanítanak a valódi értékek megbecsülésére, a szeretet és a törődés fontosságára. A szemet gyönyörködtető rajzok, a mesék varázslatos világa, a kedvenc hidratáló krémünk megnyugtató illata együttesen egy kellemes és szeretetteli atmoszféra megélését kínálja, a törődés, a gondoskodás érzésének varázslatos pillanataival a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

Mesél a Nivea

A mesék motívumai megjelennek a limitált kiadású Nivea Créme csomagolásán, maguk a mesék pedig nyomtatott füzetek formájában lesznek elérhetőek az üzletekben. A www.nivea.hu/mesevilag weboldalon megtalálhatóak a mesék animált változatai, ami számtalan lehetőséggel teszi még érdekesebbé a mesélést, e mellett pedig még néhány készségfejlesztő játékkal is szeretnénk hozzájárulni a közös élményszerzéshez.

A meghitt pillanatoknak, közelségének és megbízhatóságának köszönhetően a Nivea számos otthonban vált valódi családtaggá világszerte. Ezt a szeretetet szeretnénk viszonozni azáltal, hogy a Nivea társadalmi felelősségvállalási céljai között globálisan is kiemelt szerepet kap a családok támogatása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top