Szépüljünk

Egyszerű tavaszi manikűr sebtapasszal

Egyszerű elkészíteni, mutatós és trendi. Így készül a szuper tavaszi manikűr, ami minden outfithez passzol.

A színes tavaszi manikűr elkészítéséhez különösebb kézügyesség sem kell, hiszen a kis méretű, kerek sebtapasz segítségedre lesz az ív elkészítésében.

Amire szükséged lesz a színes tavaszi manikűr elkészítéséhez:

  • színtelen alaplakk
  • gyorsan száradó fehér körömlakk
  • színes körömlakkok
  • kis méretű, kerek ragtapasz, amit minden csomagban megtalálsz
Egyszerű tavaszi manikűr sebtapasszal

Elkészítés:

Kenj a körmödre színtelen alapozó körömlakkot. Erre kend fel a fehér körömlakkot, és hagyd, hogy rendesen megszáradjon, ne légy türelmetlen! (Ha éppen fehér géllakk van a körmödön, akkor természetesen az első a lépések kimaradnak, és még egyszerűbb a dolgod.)

Ha szépen kikeményedett a fehér körömlakk, akkor ragaszd rá a ragtapaszt a körmödre úgy, hogy a párnája pont a körömágyad aljához illeszkedjen. (Előtte ajánlatos a ragtapaszt kicsit odanyomni a bőrödhöz, hogy könnyebb legyen eltávolítani.) Most már mehet is a körmöd felső részére a színes lakk! Használhatod minden körmödre ugyanazt a színt, vagy ha többféle lakkod van otthon, akkor minden körmöd más és más is lehet. Akkor is nagyon mutatós ez a tavaszi manikűr, ha csak a gyűrűs ujjaidra teszel egy második színt. 

Tipp: A ragtapasz segítségével csíkos manikűrt is könnyen készíthetsz magadnak, bár ez egy kicsit időigényesebb elfoglaltság. Ebben az esetben négy darab tapaszt kell a körmödre ragasztani egymással párhuzamosan. A csíkok színét az alap körömlakk adja. 

Olvasd el ezeket a cikkeket is: 

Piros körömlakkok tesztje:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top