Szépüljünk

Csodás tavaszi manikűr

Ez a kellemes, napok óta tartó napsütés engem is magával ragadott, így csempésztem egy kis nyarat az aktuális manikűrömbe...

Ezt a kék(eszöld) moyra lakkot már láthattátok a Manikűrvadász bejegyzésemben. A gel look kollekcióból való, barátnőmtől kaptam karácsonyra, de még csak most éreztem, hogy nekem ezt kell felkennem. Milyen jól tettem! Egy rétegben már istenien fed, az állaga kicsit sűrűbb, de ettől könnyen terül és a száradási idejét sem befolyásolja. Fedőlakkot nem igényel, beváltja, amit ígér, gyönyörű fényesre szárad. Szombat óta van a körmeimen és nem is akarom lemosni, annyira tetszik a színe! Természetes, nappali fényben kék, de amint lámpafény éri, inkább mély méregzöldnek látszik. Gondoltam, jól mutatna mellette a models own – beach bag lakkom, így a gyűrűsujjamat azzal dobtam fel. Két rétegben kifestettem vele, majd miután nagyjából megszáradt, egy fehér lakk és egy lapos ecset segítségével márványossá varázsoltam.

Tudj meg még többet a Nora’s Diaries blogról!

Csodás tavaszi manikűr

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top