Szépüljünk

Hullámos haj 5 perc alatt

Gyönyörű, hullámos hajad lehet, ha a szokásos hajsütős módszert megfűszerezed egy egyszerű trükkel. Mutatjuk, hogyan csináld!

Ha hullámos hajat szeretnél, persze, hogy először a hajsütővashoz nyúlsz. Most is ezt kell tenned, csak egy kicsit másképpen, mint szoktad. 

Amire szükséged lesz a hullámos haj elkészítéséhez:

  • egy vékonyabb hajsütővasra
  • egy nagy hajkefére
  • hullámcsatokra
  • hajlakkra
Hullámos haj 5 perc alatt

Normális esetben, ha a megszokott vastagságú hajtincseket tekered a hajsütőre, akkor kisebb, sűrűbb loknikat kapsz, és fél óra biztosan kell, mire elkészül a frizura. A mostani eset azonban más. Ha a vékony hajsütőre vastag tincseket tekersz, akkor gyönyörű hullámos hajad lesz, és rengeteg időt takaríthatsz meg.

A hajadat fésüld ki, aztán a tarkódon felezd meg, igazítsd előre a két vastag tincset. A haj két részét oszd további 3-3 vastagabb tincsre. Ezeket tekerd fel a hajsütőre, az arcodtól távolodva. Nem kell tovább melegítened a hajat, mint 10-15 másodperc. Mikor mind a 6 vastag tincset besütötted, nincs más dolgod, mint befújni a frizurádat hajspray-vel, és az ujjaiddal fellazítani a csigákat, hogy gyönyörű, hullámos frizurád legyen. Ha zavarnak az arcodba hulló tincsek, akkor tűzd félre őket hullámcsattal.

 Még több tipp hullámos hajra

Bevállalnád? Egy fodrászverseny extrém frizurái:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top