Szépüljünk

Frizura Valentin-napra: szív alakú konty

Valentin-napon minden a szerelemről és a szívecskékről szól. Akkor miért ne köszönhetne vissza ez a motívum a frizuránkon is? Egyszerűen elkészíthető, szív alakú konty következik.
Ne tévesszen meg senkit, hogy a videóban egy kislány szerepel, ezt a kontyot bárki viselheti – főleg Valentin-napon! Akkor is tökéletes frizura ez, ha romantikus vacsorára készülsz a pároddal, és akkor is, ha szingli barátnőiddel Valentin-napi buliba indultok. 

Az alkalmi frizura alapja egy egyszerű copf, és nem kell más hozzá, csak egy hajfánk és pár hullámcsat. A hajfánk egy kis átalakításra szorul ugyan, de ez is pillanatok alatt megoldható vékony hajgumik vagy befőttesgumik segítségével (a fenti videón lépésről lépésre bemutatják, mit kell csinálnod). Fontos, hogy a hajfánk megerősített része nézzen majd lefelé, amikor a copfra húzzátok. A további lépések pedig ennél már csak egyszerűbbek lesznek, a Valentin-napi frizura elkészítése tényleg csak 10 perc! 

Frizura Valentin-napra: szív alakú konty

Még több ötlet Valentin-napra:

Szív alakú az arcod? Ezek a frizurák állnak jól neked:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top