Szépüljünk

Szépülj az újholddal!

Újholdkor a Hold csupán egy sötét, sejthető jelenség. Elvonul, megújul, hogy a növekvő fázisban ismételten kiteljesedhessen, ragyoghasson. Ugyanezt javasolja neked is. Szépülj az újholddal!

A szőrtelenítés, bőrtisztítás, arctisztítás, hajmosás alapvető ajánlott tevékenységek ilyenkor, azonban a csillagjegytől függően kiemelt figyelemben részesítheted testrészeidet.

Szépülj az újholddal!

A szépségápolás nyugodt, békés és pihentető tevékenység. Fontos, hogy ne rohanva és kötelezőként megélve alkalmazd újhold idején. Ilyenkor a stressz különösen sunyin megviselheti az épp frissülő szervezeted, így hasznos a kiegyensúlyozottságod miatt, hogy lazításra, megnyugvásra is használd a szépülés pillanatait.

Alkalmas napok régi szokások elhagyására és új irányok kipróbálására. Ha fontolgatod, hogy natúr kozmetikumokra váltasz a káros hatású, mesterséges vegyszereket tartalmazó kozmetikum helyett, akkor remek alkalom, hogy átnézd és megújítsd készleteid.

Hogyan szépülhetsz még újhold idején? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top