Szépüljünk

Krémmánia: így szépülünk 2015-ben

Ez az az időszak, amikor a nagy beauty cégek elkezdik csöpögtetni az infókat az év újdonságairól, és rengeteg olyan új és izgalmas terméket mutatnak be, amik meghatározzák majd az év főbb trendjeit a szépségiparban. Most kimazsoláztuk közülük a legizgalmasabbakat!

Arcápolás

“No-tox”

Szép lassan kezd kimenni a divatból az idegbénító botox, egyre divatosabbak lesznek viszont az olyan, műtét nélküli kozmetikai beavatkozások, mint a kémiai hámlasztás, a lézeres kezelések, és az arcmasszázs is nagyobb hangsúlyt kap.

Pigmentfoltok elleni küzdelem

Idén egyre több cég veszi fel a kesztyűt a pigmentfoltok elleni harcban is. Az Estée Lauder az elsők között reagált: az Enlighten termékcsaládjukon belül szérummal, EE krémmel és arckrémmel is készültek, melyek segítenek csökkenteni a sötét foltokat, az elszíneződéseket és a bőrpírt.

Olajok az arcápolásban

A hajolajak sikerszériája után nem olyan meglepő módon tavaly begyűrűztek a köztudatba a testre, majd az arcra való olajok is, és idén sincs megállás! Ebben az évben elsősorban az arcbőrre szánt olajos termékekre számíthatunk: az arcolajok mellett jönnek majd az olajos arclemosók, sőt a Clarins a tavaszi kollekciójában már ajakra való olajjal is kecsegtet!

Smink

Színek

Ahogy már a korábbi években megszokhattuk, a Pantone színintézet tavaly decemberben is kihirdette a következő év vezető színét, idén a barnásvöröses Marsala lett, így szinte biztos, hogy 2015-ben gyakran belefutunk majd ebbe az érdekes árnyalatba pír, rúzs, szemhéjfesték vagy éppen körömlakk formájában. A Sephora már egy külön sminkkollekciót is szentelt a színnek!

Szemöldök

A szemöldök formázására már az elmúlt évben is kiemelt hangsúlyt fektettek a szépségipari cégek, és 2015-ben sem lesz ez másképp – az idei év az új formulákról és a még változatosabb színekről szól majd, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább tökéleteset!

Sminktrendek

A MAC SS14-es trendelőrejelzése alapján a sminkdivatot idén a természetes, “no makeup” sminkek, a hangsúlyos, éjfekete szempillaspirállal többször is áthúzott pillák, és az éterien ragyogó, krémes-fényes highlightok határozzák majd meg, de újból előtérbe kerül a klasszikus fekete szemceruza is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top