Szépüljünk

Hogyan legyen olyan frizurád, mint Katalin hercegnének?

Imádom Kate Middletont! Egyszerűen ő számomra a nő: nem Lady Gaga vagy Beyonce (na jó, utóbbi szintén nagy kedvenc), hanem Katalin Hercegné! Nemcsak gyönyörű, tökéletes az alakja, szép, magabiztos, jó a stílusérzée rendelkezik, hanem okos is, és mindig tudja, mit akar. Elolvasok róla mindent, amit találok, cikket, könyvet, mindent.

 Na és mi az, ami még gyönyörű rajta? Hát a haja! Hihetetlen, hogy mindig tökéletesen áll a haja, akárhol jelenik meg. Az egyik leggyakoribb frizurája a kiengedett, loknis haj. Íme:

Hogyan legyen olyan frizurád, mint Katalin hercegnének?

Hát igen…És ki ne szeretne ilyen gyönyörű hajat, mint az övé? Én imádom a különböző hajcsavarókat, és ha kicsit loknis vagy épp göndör a hajam, még ha tudom is, hogy ilyen szép sosem lehet, legalább próbálkozni szabad! Most bemutatom az én kedvenc hajcsavarós módszereimet, amik az évek során beváltak, és a kedvenceim lettek.

Babyliss melegíthetős hajcsavaró készlet

Na igen, ez a készlet volt az amit pont annak reményében rendeltem meg az internetről, hogy hasonló loknikat eredményezhet majd, mint amilyenek Kate Middletonnak is vannak. Na jó, kicsit vicces hogy ebben hittem, de egyébként nem is csalódtam olyan hatalmasat, mert tényleg nagyon szép loknikat készíthetünk vele.

Hogyan legyen olyan frizurád, mint Katalin hercegnének?

A tartósságával azonban az én részemről vannak problémák, az én hajam kb. 3-5 órát bír ki vele, utána fokozatosan kirúgja magát. Viszont egy laza, esti programra mint egy vacsi, egy mozi vagy egy színház, tökéletes! De Anyukám haja például egész nap megmarad ezzel a módszerrel, ezt egyénenként kell kitapasztalni. A használata nem bonyolult, csak bekapcsoljuk, és hagyjuk felmelegedni (amíg a piros kis fény nem vált fehérré, akkor megfelelő a hőfok), és már lehet is elkezdeni csavarni!

Hogyan legyen olyan frizurád, mint Katalin hercegnének?

Még nincs vége, a folytatást olvasd el a Rúzs és pite blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top