Szépüljünk

Egyszerű frizura: így készül a fonott lófarok

Lehet szexi, cuki, aranyos, elegáns. Attól függ, milyen ruhával viseled. Egy kicsit tovább tart, mint egy perc, de megéri nekifogni. Addig is magaddal törődsz egy kicsit. Ha van, akkor válasszunk a ruhánkhoz illő hajgumit, hogy feldobjuk vele a frizuránkat.
  1. Hajsütő vassal készítsünk loknikat a haj végébe, majd fésüljük ki körkefével. Ez csak akkor szükséges, ha alulra loknikat szeretnénk a végén. Ha nem akarunk alul loknikat, hagyjuk ki ezt a lépést. Válasszuk el a hajat jobb oldalon.
    Így készül a fonott lófarok
  2. A választéktól a jobb fülig tartó részen fogjuk össze a hajat. Fogjunk össze egy ugyanekkora részt a bal oldalon is. Fogjuk össze a két tincset hátul, a jobb fül mögött.
    Így készül a fonott lófarok
  3. Fogjuk össze a két tincset egy lófarokba közvetlenül a jobb fül fölött.
    Így készül a fonott lófarok
  4. Vegyünk egy hajtincset a jobb fül mögötti területről.
    Így készül a fonott lófarok
  5. Vegyünk egy ugyanekkora tincset a bal fül mögötti területről is. A két tincset fogjuk össze az előző lófarok fölött, majd gumizzuk össze copfba kb. 5 cm-rel lejjebb, az előző lófarok alatt. Érdemes a ruhához illő színes hajgumit használni, ezzel kicsit feldobhatjuk a frizurát.
    Így készül a fonott lófarok

Hogyan tovább? A további lépéseket a Kócos kutya blogon találod!

Még több frizuratipp

6 variáció copfra – lépésről-lépésre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top