Szépüljünk

Sminkeld magad porcelánbabára! – Nagy őszi–téli sminktrendkörkép

Vajon menő-e még a cicás tusvonal, ér-e barna szemet kékkel sminkelni, és a vörös rúzs mely árnyalata dívik ebben a szezonban? Most minden kiderül.

Makulátlan bőr

A tökéletes smink legjobb alapja, vagyis a hibátlan bőr idén önmagában véve is trendi. Vagyis elég feltenni némi alapozót vagy BB krémet, esetleg egy kis ajakírt vagy természetes hatású szájfényt, és kész is van a szuperdivatos smink.

Sminktrendek

Babapillák

A hangsúlyos pillák már megint, illetve még mindig felkapottak, és minél jobban hasonlítanak a pillasoraink egy porcelánbabáéra, annál inkább. A hatás műszempillával és spirállal is elérhető, a póklábszerű hatást viszont kerüljük!

Sminktrendek

Rózsás arc

A pirosítód akkor igazán trendi, ha úgy nézel ki tőle, mintha egy kiadós testmozgástól pirult volna ki az arcod.

Sminktrendek

Természetes szemöldök

A szedetlen hatású, vastag szemöldök továbbra is divatos, ám az előző szezonokhoz képest azzal a különbséggel, hogy nem kell feltétlenül sötétre satírozni, meghagyhatjuk a természetes, világosabb árnyalatát is.

Sminktrendek

Alul-felül

A pillák tövében és a vízvonalon fekete szemceruzával húzott szem igazi klasszikus, ráadásul szinte mindenkinek jól áll. Ja, és újra eszelősen divatos.

Sminktrendek

Cicás tusvonal

A cicás tusvonal évek óta tartja magát a vezető sminktrendek között, ebben a szezonban épp a halánték felé kissé túlhúzott verzióban dívik.

Sminktrendek

Cicás-füstös

A füstös szemsmink idén végre nem pandamacis, hanem szintén cicás vonalban satírozva a legtrendibb.

Sminktrendek

Kékség

A kék szemhéjpúder használata ebben a szezonban nem csupán hogy nem ciki, de kategorikusan divatos, nemcsak világos, de barna szeműeknek is. Azért persze csak óvatosan!Sminktrendek

Ezüstös

 Az ünnepi időszak favoritja lesz a jeges-ezüstös szemhéjpúderrel készült szemsmink.

Sminktrendek

Natúr ajkak

 A natúr, illetve a természetesnél eggyel sápadtabbra festett ajkak kimondottan menők ebben a szezonban. A vizes hatású, illetve csillámos szájfényeket viszont el lehet pakolni, ugyanis a természetellenesen fénylő száj jelenleg divatjamúltnak számít.

Sminktrendek

Barack

A barackszínű rúzs általában inkább a tavaszi–nyári hónapokban dívik, az idei év azonban kivétel, ugyanis most az őszi–téli hónapokra jött divatba.

Sminktrendek

Burgundi

A vörös rúzs múlhatatlan divat, szezononként csupán az változik, hogy épp melyik árnyalata aktuális. Nos, 2014–15 őszén és telén ez az árnyalat a burgundi.

Sminktrendek

 

Képek: Vogue.co.uk, Harper’s Bazaar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top