Sztárok

Elcsúfították Tóth Verát – fotó

Tóth Vera a legújabb fotóján egész egyszerűen felismerhetetlen.

A Sztárban sztár szereplője igazi kaméleon: az elmúlt hetekben volt, hogy egy ismert férfiénekes bőrébe bújt, de az is előfordult, hogy egy nála jóval idősebb énekesnőt alakított. Vera igazi átváltozóművész, a most vasárnapi adásban konkrétan felismerhetetlen volt. A zsűritagok szerint (és szerintünk is!) igencsak jól sikerült az átváltozás, egyetlen pillanatig sem gondoltam arra, hogy valójában nem a Gossip zenekar pimasz és egyedi hangú énekesnője, Beth Ditto van a színpadon, hanem Tóth Gabi testvére.

Az abszolút kedvencünk a strasszokkal kitetovált szemöldök, ami egyébként borzasztóan távol áll Vera személyiségétől, és stílusától. “Irigylem a Gossip énekesnőjétől ezt a gátlástalanságot. Bennem is van egy ilyen gátlástalan oldal, csak ezt nem feltétlenül ilyen nagy közönség előtt szoktam csinálni, hanem mondjuk a magánéletemben” – mondta a nemrég életmódváltásba kezdő énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top