Szépüljünk

Dübörög a szempillabiznisz – vérfagyasztó kaland

A műszempilla nem olyan drága, és nagyon jól mutat, már ha jól megcsinálják, de mi van, ha nem? Mindkét esetre láthatunk itt példát.

Emlékszem, három éve volt, hogy Andi barátnőm szempillái megtáltosodtak és legalább 20 kilót fogyott. Régen találkoztunk, ezért nem volt nehéz, hogy pofán csapjon ez a látványos és pozitív változás. 

A kilói nem érdekeltek, annál inkább a szempillái, mivel én szempillafestés nélkül nem teszem ki a lábam az utcára, ugyanis anélkül nincs arckifejezésem, zombi vagyok. A szempillaspirál és a szempilla-pödörítő az én legjobb barátaim. Rá is kérdeztem Andinál, hogy lettek ilyen csodálatosan rendezettek és kecsesek a pillái? Elárulta a titkot: 3D szempilla.

Utánanéztem az áraknak: Franciaországban 100 euró fölött mérik a tartós műszempillát, ezért inkább Magyarországon csináltattam meg, elérhető áron (6000 forintomba került). Gyönyörűek lettek. Élethű, mutatós, de visszafogott pilláim vannak, és reggel már-már úgy kelek fel, hogy “az aki szép, az reggel is szép“, nem kell hosszú(nak tűnő) perceket töltenem a tükör előtt, mázolni, pödörni, mázolni, pödörni és még mázolni, még pödörni.

Dübörög a szempilla-biznisz - vérfagyasztó kaland

Mivel szerelmes vagyok Párizsba, és minden érdekel, ami Párizzsal kapcsolatos, megnéztem, mi újság “szempillafronton” arrafelé. Rábukkantam egy “vicces” cikkre. A cikk írója ráharapott egy kuponos akcióra (igen, Franciaországban is Dunát lehet rekeszteni a kuponos weblapokkal). 115 euró helyett 35 eurót fizetett….

Tudd meg hogyan készült a szempilla ezért az árért! A teljes cikket a Nem harap a spenót blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top