Szépüljünk

Így használd a zselélakkot otthon!

A zselélakk sikere évről évre töretlenül ível felfelé. Nők százai, sőt ezrei váltottak műkörömről a természetes hatást keltő zselélakkra, melynek amellett, hogy hatalmas a színválasztéka, másik nagy előnye, hogy akár otthon, a televízió előtt is elkészíthetjük.

Ahhoz, hogy a zselés körmöket otthon is könnyűszerrel elkészíthesd, bizony szükséged lesz egy zselélakkhoz való indulószettre, melynek költsége hosszú távon mégis csak jó befektetésnek bizonyul majd. Hiszen ha összeadod, mennyit áldoznál körmeid szépségére egy szépségszalonban, hamar rádöbbensz, hogy már csak az indulókészlet ára többszörösen visszahozza azt, amit szakemberre költenél. Persze ha úgy érzed, nem vagy rutinos, és inkább szakmabelire bíznád körmeid elkészítését, keress fel egy szépségszalont. Ám a zselélakk kitalálója valószínűleg éppen azoknak a nőknek szeretne igazán kedvezni, akik nem tehetik meg, hogy heti rendszerességgel szépségszalonba járjanak. Így inkább felkínálja nekik az otthoni körömápolás lehetőségét, hiszen a zselélakk tökéletesen ötvözi a régi típusú műköröm hatását a lakkozás nemes egyszerűségével.

Így használd a zselélakkot otthon!

Amire szükséged lesz, hogy otthonodban is elkészíthesd a zselélakkos körmödet:

  • UV lámpa
  • Reszelő a körmök mattításához
  • Előkészítő folyadékok
  • Alapzselélakk (Base)
  • Színes géllakkok
  • Zseléfixáló folyadék

Ha minden beszereztél az induláshoz, már neki is láthatsz körmeid megszépítéséhez. Ami rendkívül fontos: a körmöket megfelelően elő kell készíteni a folyamatra, az éleit megreszelni, a körömágybőrt feltolni. Ha ezek a lépések kimaradnak, a lakk a bőrhöz tapad, fellevegősödik, és nagyon hamar lepattog. Emellett fontos, hogy a körmök tiszták, szennyeződésmentesek legyenek, hiszen a piszkos felület szintén növeli a sikertelenség kockázatát.

Hogyan tovább? Tudd meg a Tükröm, tükröm blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top