Szépüljünk

Nyaral a hajad: összeválogattuk a legjobb hajápolókat

Ilyenkor nyáron aztán minden éri a hajat: forróság, sós víz, szél. Azok loboncát is meggyötri, akiknek erős, problémamentes egyébként a hajuk. Körbenéztünk a kisebb és nagyobb drogériákban, és kiválogattuk azokat a hajápoló termékeket, amik kifejezetten táplálják a hajat – legyen az sampon, kondicionáló, vagy különféle állagú ápolók.

Tápláló samponok

Mielőtt elkezdenél egy helyreállító kúrát valamilyen szerrel, nem árt, ha olyan sampont használsz, ami már eleve segíti megőrizni a tincseid egészségét, azaz táplálja azokat.

Megnézem
Összes kép (1)

Balzsamok, kondicionálók

Ugyan a balzsamok és kondicionálók nagyrészt azt a célt szolgálják, hogy könnyebben fésülhetővé és fényessé tegyék a hajad, de ha jól körbenézel, bőségesen találsz olyanokat, amelyek egyben ápolnak és helyreállítanak a gyógynövényeknek, olajoknak köszönhetően.

Megnézem
Összes kép (1)

Ápolók

Lehet olaj, szérum, tonik, vagy akár krém is – mind azt szolgálják, hogy a roncsolódott, nem egészséges hajad újra ép legyen. Belülről hatnak, így legtöbbjüket rajta is kell hagyni a hajadon.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top