Szépüljünk

Hozd ki a maximumot a hajadból!

A Dove a hajápolás elkötelezett híveként most egy prémium termékcsoporttal kápráztat el bennünket. A globális márka ezúttal egy olyan új termékcsaládot fejlesztett ki a valódi nők számára, amelynek segítségével a maximumot hozhatják ki magukból otthon, a mindennapi hajápolási rutin során is.

Az egészségtelen, fénytelen haj valódi ellensége a tökéletes frizurának, hiszen tudjuk, hogy az élettelen és fakó frizura sosem tölt el bennünket elégedettséggel.
Többek között ezekre a fent említett problémákra nyújtanak megoldást a Dove különleges formulával megalkotott innovatív hajápolási termékei, amelyek életre keltik a károsodott hajat. Az új prémium termékcsaláddal most valóra válik a súlytalan hidratáltság, a könnyed volumennövelés, a ragyogó csillogás és az egész napon át tartó légies, mégis rugalmas tartás.

Hozd ki a maximumot a hajadból!

 

Dove Oxygen Moisture termékcsalád
 
Nincs több kompromisszum a hajápolásban! Élvezd az egyedülálló hidratáltságot és a 95%-kal dúsabb tartást egyszerre! Az új Dove Oxygen Moisture termékcsaláddal mindez most számodra is lehetséges: Az Oxyfusion technológiának köszönhetően a Dove Oxygen Moisture Sampon, Hajbalzsam és a különleges Habpakolás életet lehel a vékony szálú, lelapult hajba. A szilikontechnológia előnyeit megtartva úgy teszi dússá hajtincseidet, hogy eközben nem nehezíti el őket, így kölcsönözve természetesen puha és lágy érzetet frizurádnak. Élvezd a csodálatosan hidratált természetes hajkoronát már akár egy hajmosást követően!

Hozd ki a maximumot a hajadból!

 

Dove Pure Care Dry Oil termékcsalád

Fedezd fel a légiesen könnyed táplálás szépségtitkát! A Dove Pure Care Dry Oil termékcsalád végre gyógyírt kínál a durva tapintású, száraz haj számára.
A különböző olajok keverékéből álló értékes formulának köszönhetően ezek a prémium hajápoló termékek ötször simábbá és selymesebbé varázsolják a speciális igényű hajszálakat. A pehelykönnyű formulájú és zsírosodást gátló termékcsalád mostantól must have eleme lesz a száraz hajjal küzdő nők fürdőszobapolcainak, hiszen pontosan azt a gondoskodást nyújtja számukra, amelyre ők igazán hosszú idők óta vágynak.

A “Dove Illatélmény”

Az új termékek kifejlesztése során a Dove szakemberei különös gondot fordítottak arra, hogy a hajápolási élményhez káprázatos illatok kapcsolódjanak. Míg a Dove Oxygen Moisture illatanyagának fő alkotóelemei a frissítő citrusok, a rügyező virágok, valamint a selymesen meleg cédrus, borostyán és pézsma, addig a Dove Pure Care Dry Oil a keleti világot idézi meg a tonkabab és a szantálfa segítségével.
Az illatélményt most Te is átélheted, ha kipróbálod a Dove Advanced Hair Series
prémium kategóriás termékeit.

(x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top