Szépüljünk

Sharon Osbourne beszólt Katalin hercegnének

Nincs egyedül a véleményével.

“Azt hiszem, Kate-nek nem szabadna fekete szemceruzával kihúznia a szemét. Nem szeretem a fekete szemceruzát. Szerintem túl nehéz viselet, ő pedig annyira lenyűgöző, ki kellene nyitnia a tekintetét ahelyett, hogy bezárja” – kritizálta Katalin hercegné sminkjét Sharon Osbourne egy friss nyilatkozatában, melyet egyébként annak kapcsán tett, hogy lányával, Kellyvel közös sminkkollekciót dobtak piacra az egyik ismert kozmetikai márkánál.

“Kíváncsi leszek, mit fogsz kapni azért, mert ezt mondtad. Vannak emberek a világon, akik mindig is érinthetetlenek lesznek” – reagált az édesanyja véleményére Kelly, aki korábban azért kritizálta Katalint, mert hercegné létére többször is fel szokta venni ugyanazt a ruhát. “De én nem mondtam semmi rosszat. Azt gondolom, hogy ő egy csodálatos, fiatal nő, a fekete szemceruza viszont annyira elavult, és túl nehéz” – válaszolta erre Sharon. 

Sharon Osbourne beszólt Katalin hercegnének

 

2011-ben egyébként már Vivienne Westwood brit divatguru is kifogásolta Katalin szemsminkjét:  “Szerintem problémája van a szemfestéssel. Az éles vonal a szemei körül keménnyé teszi a tekintetét. Vagy lágyabb kontúrral, vagy anélkül kellene sminkelnie.” Szóval Osbourne mama tulajdonképpen nem mondott semmi újat, viszont a beszólása arra mindenképp elég volt, hogy a sminkkollekciója is kapjon némi ingyenreklámot. Nyilván ez is volt a cél.

Katalin viszont szerintünk is kipróbálhatna már valamilyen más szemsminket, mert a mostanival nem is az a probléma, hogy közönséges lenne vagy rosszul állna neki, hanem egész egyszerűen unalmas.

Forrás: The Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top