Szépüljünk

Lemondott címéről a lekövérezett szépségkirálynő

Nem csak a testalkata miatt támadták.

A 22 éves Weluree Ditsayabut egy hónappal ezelőtt nyerte meg a thaiföldi Miss Universe versenyt, de a minap önként lemondott a címéről. A szépségkirálynőt az elmúlt hetekben durván támadták a közösségi oldalakon, egyrészt a politikai nézetei miatt, másrészt pedig azért, mert sokak szerint túl kövér.

A fiatal nő korábban nyilvánosan kijelentette, hogy a puccsal eltávolított, korábbi thai miniszterelnököt, Takszin Sinavatrát támogató vörös pólós tüntetőket szerinte “egytől egyig ki kellene végezni”. Ezzel a mondatával pedig hatalmas felháborodást váltott ki.

Weluree győzelme a szépségversenyen egyébként eleve sokakat meglepett, mivel a közönség kedvence a második helyen végzett Pimbongkod Ellie Chankaew volt.

Politikai kérdésekben itt és most nem szeretnénk állást foglalni, annyit viszont megjegyeznénk, hogy aki szerint ez a nő kövér, az vagy nem látott még kövér nőt, vagy komoly baj van az ítélőképességével…

Lemondott címéről a lekövérezett szépségkirálynő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top