Szépüljünk

Ezt kend a szádra idén nyáron

Az ajkak kapcsán könnyen megfeledkezünk az ápolásról, ám ez legalább annyira fontos, mint a smink. Utána persze dúskálhatsz a szájfények, rúzsok és rúzsceruzák bőségében.

Ajakápolók

Az ajkak bőrét is rendszeresen ápolni kell. Szél és nap éri egyfolytában, kicserepesedhet, bereped, sebes lesz. Ezekre találták ki a csodás ajakradírokat, ápoló balzsamokat, tápláló krémeket.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Szájfények

Szintén ízlések és pofonok kérdése a szájfények használata. Vannak, akik a rúzsokra esküsznek, vannak, akik imádják a szájfényt, és van, aki mindkettőt használja. Ha szereted a fényes, csillogó felületet a szádon, akkor ez a te eszközöd!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Rúzsceruzák

Abszolút a modern kor találmánya a szájkontúrceruza formáját és a rúzs tartalmát egyesítő rúzsceruza. Könnyű vele felvinni az ajkakra a színt – ez a nagy előnye. Mostanra annyira népszerű lett, hogy szinte az összes dekorkozmetikai márka előrukkolt vele.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Rúzsok

Tény, hogy nem minden ajakformához és archoz passzol a rúzs, de annyi szín közül választhatsz, hogy a natúr kiemelés szinte fel sem tűnik. Aki pedig teheti és szereti, az győzzön dönteni a vöröstől a liláig, hidratálótól a tartósig.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top