nlc.hu
TV-sztárok

Sztárok smink nélkül

Nézd meg a leggyönyörűbb sztárokat smink nélkül!

Simán posztolnak filter, szerkesztés és smink nélkül a következő sztárok, és nem véletlenül: így is épp olyan gyönyörűek, mint talpig kicsípve.
Sztárok smink nélkül

Az Instagram egészen érdekes hely: szétfilterezett képektől irigylésre méltó videókig a legtökéletesebb pillanatainkkal pakolj tele, pedig tudjuk, hogy ez az app távolról sem a valóságot tükrözi. És hiába szépítjük meg mi is a saját szürke hétköznapjainkat, azért be kell vallanunk, nehéz egy bizonyos idő után az Instát böngészni. Főleg, amikor egyhuzamban csak hibátlan influenszerek és profi szakemberek által szoborrá formázott sztárok fotói jönnek szembe veled. Na, ilyenkor van az, hogy megérezzük a social média negatív hatásait a mentális egészségünkön.

Éppen ezért olyan üdítő, amikor egyes hírességek megmutatják, hogy ők is ugyanolyan emberek, sőt! Ők sem viselnek az év minden napjának minden órájában makulátlan sminket, ők is megizzadnak edzés után és van, hogy nekik is szükségük van egy-egy pattanáskezelő krémre az arcukon. Úgyhogy most összegyűjtöttük a kedvenc smink nélküli szelfijeinket a kedvenc sztárjainktól, melyektől te is biztosan jobban érzed majd magad!

Jennifer Lopez

J.Lo nászajándéka a rajongóinak egy sminkmentes szelfi volt az esküvője reggelén. Nincs semmi az arcán a saját beauty márkájának bőrápolási kencéin kívül!

Adele

Az énekesnő a 34. születésnapján osztotta meg ezt a fotósorozatot, amin bevállalta a teljesen smink nélküli arcot. Ha lapozol, szuper közleről láthatod.

Kim Kardashian

Ennél aranyosabb betekintés nem is kell egy átlag hétköznap estébe a Kardashian-családnál. Kim és kislánya ugyanolyan szívecskék pizsiszettje csak hab a tortán.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow csinálja jól: minek sminkelj a maszk alá, ha úgyis el lesz takarva a fél arcod?!

Ashley Graham

A modell nemcsak az arcát mutatta meg teljes valódiságában, hanem arról is abszolút őszintén beszélt, milyen is a szülés utáni hajveszteség.

Drew Barrymore

Drew még tavaly nyáron osztotta meg ezt a „nyers és nyugodt” pillanatot, és milyen jól tette!

Reese Whiterspoon

Ha A-listás sztár vagy, akkor sem indulsz sétálni talpig sminkben…

 

Gabrielle Union

Teljesen retusmentes, őszinte pillanat. Megtapsoljuk Gabrielle Uniont.

Ellie Goulding

Nem tudjuk, hogy arra legyünk irigyebbek, ahol Ellie Goulding vakációzik, vagy az arcára, ami smink nélkül is ilyen szép.

Gigi Hadid

Oké, az annyira nem meglepő, hogy Gigi Hadid igazi bombázó „csupasz” arccal is, elvégre a világ egyik legkeresettebb modellje!

Demi Moore

Demi Moore bebizonyítja, hogy mindegy hány éves vagy, a természetes szépség mindig menő.

Jennifer Aniston

Spoiler: a sminkmentes Jennifer Aniston pont olyan gyönyörű, mint a tökéletesen kisminkelt Jennifer Aniston.

Lady Gaga

Örülnénk neki, ha Lady Gaga megosztaná a bőrápolási rutinját, hogy mi is így ragyoghassunk.

Jessica Biel

„Állj meg egy pillanatra és mutasd meg a valódi önmagad” – üzeni a fotójával Jessica Biel.

Halle Berry

Halle Berry mesterkurzust tartott a sminkmentes szelfizésből.

Courteney Cox

Ennél viccesebb videót ma már nem fogsz látni: Courteney Cox vizes hajjal, smink nélkül indul munkába. Át tudjuk érezni.

Cindy Crawford

Megdöbbentünk rajta, milyen csodaszép Cindy Crawford smink nélkül? Nem. Nagyra értékeljük az őszinte pillanatát? Igen!

Jessica Alba

Onnan tudod, hogy az edzésed jól sikerült, hogy hasonlítasz Jessica Albára…

Salma Hayek

Imádjuk a hajat, az arcot, meg mindent, amit Salma Hayek!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top