Szépüljünk

Szépülj magyarul! – a legjobb hazai kozmetikumok

Ma már rengeteg minőségi, magyar kozmetikum készül. Összegyűjtöttük a szerintünk legjobbakat.

Helia-D

A Helia-D-t nem kell különösebben bemutatni, hiszen generációk nőttek már fel a születése óta. Azt viszont kevesen tudják, hogy a nevében a D betű mit takar. Nos, Debrecent, a várost, mert itt kezdődött el a gyártás a ’80-as években. Akkoriban arckrémekkel indult a márka, ma már igen kiterjedt termékpalettával dolgoznak. Az eredeti, napraforgószárból nyert hatóanyaggal készített krém még mindig a védjegyük.

 

Ilcsi

Ilcsi néni, az Ilcsi kozmetikumok teremtő asszonya sajnos már nem él. De az a szemlélet, ahogyan minden apró részletben a maximalizmusra törekedett, szerencsére visszaköszön továbbra is elképesztő termékeiben. Semmi kemikália, csakis tiszta gyümölcsök, zöldségek, jótékony összetevők – igazi natúr kozmetikumok. A krémeket nem bolti kereskedelembe, hanem kozmetikusoknak szánják, de az Ilcsi kozmetikában vásárolhatsz is azon túl, hogy a kezelésekkel megkapja a bőröd a szuper természetes gondoskodást.

 

Manna Natúr Kozmetikum

A Manna Szappan talán a legismertebb natúr szappanokat és kozmetikumokat készítő cég a magyarok sorából. Nagy hangsúlyt fektetnek a marketingre, de van is mire alapozni, hisz kívül-belül minőségi termékeket árulnak. Különféle bőrproblémákra és típusokra is koncentrálnak, nekik speciálisan összeállított csomagokat ajánlanak.

 

Alora Natura Manufaktúra

Ez a manufaktúra szappanokkal és egyéb, aromaterápiás natúr kozmetikumok kézzel készítésével foglalkozik. Csak tiszta és természetes összetevőkkel dolgoznak.

 

Erno Laszlo

Nos, ő a kakukktojás, de csak kicsit. Dr. László Ernő bőrgyógyász volt Budapesten, és ugyan Magyarországon alapította a cégét, ám 1937-ben kivándorolt az Amerikai Egyesült Államokba, így azóta a márka is amerikai. László Ernő bátor újító volt, a brand pedig világhírű lett. Kiemelten és talán elsőként foglalkozott a zsíros bőr ápolásával, a fényvédelemmel és a férfi termékek elindításával. Korabeli és mai nagy sztárok egyaránt esküsznek híres szappanjaira – amik messze nem kézmosásra szolgálnak. A gyönyörű kivitelezésű, extra magasan pozicionált termékek nálunk is kaphatók a nagy parfümériákban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top