Szépüljünk

A 3 legismertebb hazai netes szépségguru

A YouTube-os szépségvideók műfajának ma már nem csupán külföldön, de Magyarországon is megvannak a sztárjai.

Lakatos Márk szalonjában mutatkozott be a minap az a három fiatal lány, akik a hazai Youtube-os szépségguruk közül a legnagyobb rajongótábort tudhatják magukénak.

Gabi, Eszter és Anna, Lakatos Márkkal

Gabi, Eszter és Anna, Lakatos Márkkal

Forrás: Google Sajtóiroda

Gabi frizurái

A mindössze 14 éves Csizmadia Gabriella két éve készít videókat a YouTube-ra sminkes, hajas és szórakoztató témákban. Videóit már több, mint 4 millióan tekintették meg, a csatornájára feliratkozók száma pedig meghaladja a 17 ezret.

“A két év alatt összegyűltek a nézők, és nagyon szeretem, amikor felteszek egy videót, és olvasgathatom a reakciókat, hogy hogy tetszik nekik, bármikor rossz kedvem van, fel tudnak vidítani egy egy üzenettel vagy kommenttel. Felnőtt koromban szeretnék ezekben a körökben mozogni, és úgy gondolom, ez egy jó kezdet lehet hozzá – fogalmazott Gabi. – Azért nehéz a YouTube-ot csinálni, és mindig folytatni, mert mérhetetlenül sok a gonosz ember. Amikor kitalálok egy videót, felveszem, megcsinálom, megszerkesztjük, feltöltjük, sok munka van benne, és jön pár ember aki mélyen bántó dolgokat ír, és máris elmegy a kedvem. De pont erre volt jó ez az idő, mióta elkezdtem, megtanultam nem törődni az ilyen emberekkel.

Ehssty Smink

A 25 éves Száki Eszter sminkek készítésével, szépségápolással és kozmetikai termékekkel kapcsolatos videókat készít. Youtube-csatornáján a feliratkozók száma megközelíti a 15 ezret. A lány a győri Széchenyi István Egyetem gazdaságinformatikus szakán tanul, illetve egy webshop országos menedzsereként dolgozik.

“Ezalatt a másfél év alatt, egy olyan erős közösséget sikerült kiépítenünk a nézőimmel – akiket én csak Rizslabdacsoknak hívok, a »néző« vagy »feliratkozó« annyira rideg kifejezések, mi sokkal közelebb állunk ennél –, hogy nem lennék képes őket cserben hagyni. Megnyíltam előttük és ők is előttem, sokan a barátaimmá váltak. Rengeteget beszélgetünk, nevetünk, és megosztjuk az ötleteinket, véleményünket, élményeinket egymással. Elképesztő érzés látni hogy pozitív élményekkel gazdagíthatom mások életét, és hogy segíthetek nekik, még ha nem is világváltó dolgokban. Egy mosoly vagy akár egy béna poén is képes feldobni az emberek napját, és sokat tud segíteni abban, hogy valaki túljusson a szürke mindennapokon. És ez nekem rengeteget jelent – vallotta be Eszter.

Follow Anna

Kőnig Anna 18 éves középiskolás. Áprilisban lesz 2 éve, hogy elindította a Youtube-csatornáját, melyre a szépségápolás témájú videók mellett kézzel készített termékekről szóló, illetve vicces videókat is készít. Mára közel 15 ezer feliratkozóval büszkélkedhet.

“Az elején hobbinak indult   persze ez még most is megvan, hiszen ha nem élvezném, akkor inkább abba hagynám , de mostanra ez egy kicsit átalakult. Úgy érzem felelősséggel vagyok azok iránt, akik nézik a videóimat, és támogatnak engem. Szeretném átadni azt a tudást, amivel én rendelkezem, hátha tudok segíteni ezzel másoknak. Másrészről szeretem megnevettetni az embereket. Én egy mosolygós és vidám lány vagyok. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy mindenki tudjon mosolyogni és megtalálja azt, ami boldoggá teszi őt. Elég egy kedves szó, meleg napsütés vagy egy finom kávé illata. A lényeg, hogy találjunk valamit az életünkben, ami boldoggá tesz minket. Én már el sem tudnom képzelni az életemet videózás nélkül” – szögezte le Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top