Szépüljünk

Villámsmink munkahelyre

Hogyan sminkelj, ha idő szűkében vagy? Bloggerünk megmutatja, mit tegyél, hogy a lehető legkevesebb idő alatt elkészülhess a munkahelyi sminkkel.

Reggel csörög az óra, álmosan lenyomod, elmormolod magadban, hogy már megint fel kell kelni, és te most tudnál a legédesebben aludni. Majd kicsoszogsz, megcsinálod a reggeli kávédat, és indulhat a nap. De az időd kevés, és szeretnéd a lehetőségekhez képest a legkevesebbet a tükör előtt tölteni. Ez ismerős? Akkor most figyelj, elmondom mit tegyél, hogy 10 perc alatt megszépítsd magad!

Ragyogj a munkahelyeden, vigyél magaddal jókedvet, az üde megjelenéseddel. Korall színekkel, számtalan cég büszkélkedhet a tavaszi limitált kiadásaikban, tehát válogathatsz a szebbnél szebb színekben és textúrákban.

Villámsmink munkahelyre

 

Első lépés mint mindig az alapozás.Bőrszíneddel megegyező alapozót vigyél fel a bőrödre, majd tegyél fel a szemkörnyékedre egy világos árnyalatú korrektort. Vigyázz, nehogy panda hatást érj el vele, csak egy két árnyalattal kell, hogy világosabb legyen a korrektor. Ez nyitja a szemed, és kipihentebb hatású lesz. Az egészet fixáld áttetsző porpúderrel a végén.

Hogyan tovább? A teljes cikkért látogasd meg a Sminkkommandó blogot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top