Szépüljünk

Így lesz tartós a parfüm illata!

Te is gondolkodtál már azon, hogy miért nem érzed magadon a parfümök illatát? Az első gondolatod valószínűleg az, hogy biztos keveset fújtál magadra, pedig nem mindig ez a helyes válasz.

Amit nagyon fontos tudni, az az, hogy saját magunkon soha nem fogjuk a parfümöt hosszú időn keresztül érezni, hiszen hozzászokik az orrunk. Ezzel szemben a külvilág viszont érezni fogja parfümünk illatát, akárhányszor csak elhaladunk előtte.

Mivel szerettem volna biztosra menni, ezért utánanéztem, hogy hová is érdemes fújni a parfümöt. Nálam már jól bevált a nyak és a felsőruházat bepermetezése (ehhez fűznék pár gondolatot), ami rövid távon kellemes illatot biztosított, viszont rá kellett jöjjek, hogy a parfüm tartósságát több tényező is befolyásolja.

Valamilyen oknál fogva mindig azt gondoltam, hogy ha a ruhámra is ráfújom az illatot, akkor az teljesen körbeleng majd a nap során. Igen ám, de tettem mindezt addig, amíg bele nem futottam egy olyan anyagú ruhába, amely abban a pillanatban, hogy ráfújtam a parfümöt, magába is szívta a permetet, és gyönyörű kör alakú foltot hagyott rajta. Ez a folt jó esetben mosáskor eltűnik, viszont ami ettől sokkal rosszabb, hogy a reggeli öltözködést ez plusz 10 perccel meghosszabbítja.

De akkor hova érdemes fújni? A cikk folytatását az Avon szépségtippek blogon találod.

Mitől lesz tartós a parfüm illata?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top