Szépüljünk

Reggeli expresszsmink – 10 perc alatt kész

Smink 10 perc alatt a reggeli rohanásban? Lehetséges ez? Bloggerünk, Vadász Mónika sminkszakértő megosztja velünk a tippjeit, és meglepetésként az 5 perces smink elkészítéséhez is ad tanácsokat.

Mindannyiunk élete sietős ebben a felgyorsult világban. Reggel a gyerekeket iskolába, óvodába kell vinni, előtte reggelit csinálni, aztán rohanni a munkahelyünkre, ahová összeszedetten és magabiztosan kell belépnünk. Lássuk be, nem egyszerű a nő élete, de minél több a kihívás és a megoldandó feladat, annál erősebben felelünk meg mindenféle elvárásnak.

Reggel önmagunkra ezért csak kevés időnk marad, amit a tükör előtt tölthetünk, viszont szeretnénk minden nap a legmegfelelőbb énünket előtérbe hozni, akár öltözködés, frizura vagy smink terén.

Ebben tudok nektek most segítségetekre lenni, megmutatom azt a villámgyors reggeli make-upot, ami 10 perc alatt megszépít titeket, és indulhattok is.

Reggeli express smink
 
Első lépésként csináljuk meg a tökéletes alapot.
Vigyük fel a bőrszínünkkel megegyező alapozót, korrektorral fedjük el a szemkörnyéki karikákat, bőrhibákat, és az egészet fixáljuk a végén egy áttetsző porpúderrel.
Második lépésként a bronzosító púder, amire szükségünk van, vagy pedig egy barackos árnyalatú pirosítóra. Egy pirosító ecsettel vigyünk fel belőle az arccsontunkra, ezzel megformázva az optimális arcformát, és ugyanebből a színből vigyünk fel a szemhéjunkra is. Még ecsetet sem kell feltétlen váltanunk, a pirosító ecsettel is kivitelezhető.
 
Harmadik lépésként szemceruzával (fekete vagy barna) kontúrozzuk szemkörnyékünket, ezt satírozzuk el egy ecsettel, hogy csak árnyék legyen, ne egy határozott vonal.
 
Az utolsó két lépést és az 5 perces variációt a Pretty business Woman blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top