Szépüljünk

Ez a tél legértelmetlenebb szépséghóbortja

Barnítószalonba mennek "síelni" az új trend hívei.

Az amerikai fenékceleb, Kim Kardashian alapozta meg ezt a meglehetősen bizarr trendet, melynek egyre több fiatal nő hódol be: síszemüveget viselnek fújós barnítás vagy szoláriumozás közben azért, hogy fehér folt maradjon a szemük körül és ettől úgy tűnjön, mintha síelés közben barnultak volna le. Még akkor is, ha soha életükben nem volt a lábukon síléc.

Itthon szerencsére még nem terjedt el az irányzat és remélhetőleg nem is fog, Londonban viszont már menthetetlenül divatos. „Kezdetben el sem tudtam képzelni, mit csinálnak. Síszemüvegben mentek be, és úgy jöttek ki a barnítóból, hogy nagy, fehér foltok voltak a szemük körül. Megkérdeztem egy lányt, és ő mondta, hogy ez a legújabb divat – mondta el a Daily Mailnek egy londoni szépségszalon szóvivője. – Annyira népszerű lett, hogy vettünk egy síszemüveget, hogy fel tudjuk ajánlani a vendégeknek a síszemüveges mesterséges barnítást.”   

A szakemberek szerint minden bizonnyal a gazdasági válsággal magyarázható, hogy a trend egyre népszerűbb: azok ugyanis, akiknek nincs pénzük elmenni síelni, egy ilyen barnítás után úgy néznek ki, mintha épp egy síútról tértek volna haza. Igaz, ezzel az erővel akár valamelyik végtagjukat is begipszeltethetnék, mintha síbalesetet szenvedtek volna…

Ez a tél legértelmetlenebb szépséghóbortja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top