Szépüljünk

Frufruvágó szalon az új trend

Ha festetnél vagy teljes frizurát szeretnél, máshová kell menned.

A már hazánkban is elterjedt gyorsfodrászatok, hajvágószalonok, valamint a hajfestésre, illetve a tengerentúlon divatba jött, hajfonásra vagy épp göndör hajra specializálódott szalonok után a legújabb irányzat a frufruvágó szalon.

Frufruvágó szalon az új trend

A szalonban – ahogy az nevéből is egyértelműen kikövetkeztethető – csak és kizárólag frufruvágással, illetve igazítással foglalatoskodnak a szakemberek. Európában az első frufruvágó fodrászatot néhány nappal ezelőtt Londonban nyitotta meg Josh Wood sztárfodrász. Mégpedig igencsak jó érzékkel, hiszen az elmúlt hónapokban érezhetően megnőtt a frufruvágatási kedv, miután olyan stílusikonok is frufrus frizurára váltottak, mint Katalin hercegné vagy Michelle Obama. A fodrászatban a frufruvágás ára 10 font, azaz nagyjából 3500 forint.

Örülnél, ha itthon is nyílna frufruvágó szalon?

A hajfestékes dobozokon a különböző számozások pontosan mire utalnak? Segít a megoldásban a Nők Lapja Café Válaszkereső oldala! »

Frufruvágó szalon az új trend
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top