Szépüljünk

A legjobb tanácsok zsíros hajra

Sör, tojássárgája és még azon is túl. A Válaszkeresőn ezen a héten a zsíros haj ellenszerét keresték a legtöbben.

Sok hasznos tippet találhattok narancsbőr ellen a Válaszkeresőn, de ezen a héten a zsíros haj elleni praktikákkal foglalkoztak leginkább olvasóink és szakértőink.

Mimike valami házi praktikát vetne be a zsíros haj ellen, szakértőnk szerint a sör csodát tehet. Hogy pontosan hogyan, a tanácsadó alkalmazáson azt is elolvashatod. Berisa pedig arra kíváncsi, hogy az oly sokat hallott tojássárgája-pakolás valóban megoldás lehet-e a problémára. „Jónak jó, de muszáj hozzáadni valamit” – válaszol Szigeti Zsuzsanna szakértőnk.

Ezt kend a hajadra, ha zsíros!

Zsíros hajra létezik természetes gyógymód? – érdeklődik Kicsike, s szakértőnk egy rozmaringos öblítést javasol neki. A pontos receptet itt találjátok.

Limade pedig arra panaszkodik, hogy mostanában nagyon gyorsan zsírosodik a haja. „A zsírosodás okát belsőleg kell keresni” – mondja ki a kulcsmondatot Szabó Anikó szakértő. Szerinte a mindennapos fejmasszázs jó lehet, de ez csak egy javaslata a sok közül.

Persze nemcsak ebben a témában írhattok a Válaszkeresőre, ha téged egészen más érdekel, akkor is érdemes benézned, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – a szakértőink vagy a többi olvasó szívesen segítenek. 

 Korpásodás ellen mi segíthet? Nézd meg a Válaszkeresőn! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top