Szépüljünk

Úgy lett sztármodell, hogy nem mutatta meg az arcát

A félig ember, félig rajzfilmfigura modellt civilben senki sem ismeri fel az utcán.
Hibrid szépségideál
Hibrid szépségideál

A japán Anna Amemiya akár egy bányarém is lehet, a modellkarrierje alakulását ez egyáltalán nem befolyásolja. A 22 éves lány ugyanis csak a testét mutogatja, az arcát viszont minden esetben egy mosolygós, nagy szemű, manga stílusú maszk takarja. 

A rendszerint frivolan cuki iskoláslánykosztümöket, fürdőruhát vagy fehérneműt viselő, ember-rajzfilmfigura hibrid a Távol-Keleten egy szépségideált testesít meg, így a rajongóit a legkevésbé sem zavarja, hogy fogalmuk sincs, milyen lehet Anna valódi arca. Sőt éppen ettől izgalmas, mégpedig elsősorban a felnőtt férfiak számára.

A modell a fotósorozatok mellett már egy saját DVD-t is kiadott, valamint piacra dobtak egy matracot, melyen az életnagyságú képmása látható, jelenleg pedig egy különleges előadásra készül, mely egy hazájában igen népszerű mobiltelefonos játék színpadi adaptációja lesz.

A babalánytrendnek egyébként mind Japánban, mind világszerte számos követője van, ám a többség általában smink segítségével igyekszik a mangafigurákhoz hasonlóvá válni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top