Szépüljünk

Manikűröztess az irodában!

Többé nem kifogás, hogy a munka mellett nem érsz rá manikűröshöz járni.
A lakkozás is belefér
A lakkozás is belefér

Új szolgáltatást kínál egy New York-i körömszalon az elfoglalt irodistáknak: előre egyeztetett időpontban teljes felszereléssel házhoz, vagyis pontosabban irodaházhoz mennek, és vállalják, hogy maximum 15 perc alatt rendbe teszik a megrendelő körmeit.

Így akár egy ebédszünetben is letudható a gyorsmanikűr, mely még a lakkozást is magában foglalja, de ha valakinek esetleg több ideje is van, bonyolultabb manikűrt, sőt akár műkörömépítést is kérhet.

Az irodai manikűrt sokan nem csupán maguk számára rendelik meg, de előfordul, hogy a főnök lepi meg vele jutalomból az alkalmazottait.

Az alapszolgáltatás kiszállással együtt 15 dollárba, azaz nagyjából 3300 forintba kerül, tehát nem drágább, mintha a vendég egy szalonban csináltatná. A cég ráadásul minden manikűr után 1 dollárt egy jótékonysági szervezetnek ajánl fel, s ezzel a fejlődő országokban élő nőket támogatják.  

Te kipróbálnád, ha Magyarországon is lenne ilyen?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top