2017. 08. 18. Ilona

Manikűröztess az irodában!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Többé nem kifogás, hogy a munka mellett nem érsz rá manikűröshöz járni.
2012. 09. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A lakkozás is belefér
A lakkozás is belefér
Új szolgáltatást kínál egy New York-i körömszalon az elfoglalt irodistáknak: előre egyeztetett időpontban teljes felszereléssel házhoz, vagyis pontosabban irodaházhoz mennek, és vállalják, hogy maximum 15 perc alatt rendbe teszik a megrendelő körmeit.

Így akár egy ebédszünetben is letudható a gyorsmanikűr, mely még a lakkozást is magában foglalja, de ha valakinek esetleg több ideje is van, bonyolultabb manikűrt, sőt akár műkörömépítést is kérhet.

Az irodai manikűrt sokan nem csupán maguk számára rendelik meg, de előfordul, hogy a főnök lepi meg vele jutalomból az alkalmazottait.

Az alapszolgáltatás kiszállással együtt 15 dollárba, azaz nagyjából 3300 forintba kerül, tehát nem drágább, mintha a vendég egy szalonban csináltatná. A cég ráadásul minden manikűr után 1 dollárt egy jótékonysági szervezetnek ajánl fel, s ezzel a fejlődő országokban élő nőket támogatják.  

Te kipróbálnád, ha Magyarországon is lenne ilyen?

Olvass tovább

Hozzászólások

Moncsikám 2012-09-16 20:58

15 perc a maximum? Na, ez lesz aztán a manikűr!!

A sajátomat igen, de másét a közhasználatú eszközökkel már nehezen. Azokat az eszközöket fertőtleníteni is kell!! Az első embernél még csak sikerülne a manikűr 15 perc alatt, de az sem alapos, szerintem, ha elhiszi, hogy már fertőtlenített eszközökkel érkeztél hozzá.

Felicite 2012-09-16 19:30

Én kimondottan nem szeretném, hogy masszírozzanak, se a lábamat, sem sehol senki vadidegen. A gondolatától is kiráz a hideg, úgyhogy nekem ez büntetés lenne... nem is venném igénybe, de akkor meg kilógnék a sorból és hálátlannak mondanának. Gondolom, azon kevesek egyike vagyok, akik irtóznak attól, hogy más, idegen ember hozzájuk ér, pláne masszírozza. Manikűrre sincs szükségem, nekem ne reszelgesse senki a körmömet, én megcsinálom magam. Igen, kozmetikushoz sem járok, és fodrászhoz is csak évente maxium háromszor, ha már nagyon muszáj, és akkor is nagyon rosszul érzem magam attól, hogy idegen ember hozzám ér. Hát ez van.

 

Torolt_felhasznalo_271134 2012-09-16 16:48

én is dolgoztam már olyan helyen, ahol a jutalmunk a jó teljesitményért egy irodai masszázs volt...

 

mikor eljöttem onnan, ajándékba a kollegáktól egy egy órás lábmasszázst kaptam egy thai szalonban

eda-1952 2012-09-16 16:02

Nos lehet, hogy Amerikában van ilyesmi az irodákban, deitthon még nem találkoztam ilyennel. Talán azért mert nem dolgoztam maszeknál vagy multinál, csak közrabszolga voltam. Méghogy Hawai.......)))

rockcica 2012-09-16 15:23

Ezért hangoztatom mindig itt a fórumokon, hogy az irodai meló tiszta Hawai! 

Egy Tescoban vagy fizikai munkát végző nőknél ez csak egy álom marad...De egyenlőre ez csak Amerika. Ez akkor lenne jó ötlet, ha minden munkahelyen biztosítanák ennek lehetőségét, egyenlő módon. A masszőrét szintúgy.

CAPRICORNUS 2012-09-16 15:10

Én támogatnám az ötletet :) Egy fél órányi break, amikor ráadásul saját magaddal foglalkozhatsz, nagyon jó felüdülés, dob egyet a napon. 

 

CAPRICORNUS 2012-09-16 15:08

Hát, én bizony dolgoztam olyan helyen, ahol szerdánként reggel jött a masszőr és mindenkire fél óra jutott :) 

Még mielőtt vád érne :) Könyvelőként dolgoztam :)