Drogfüggősége csúfította el az egykor gyönyörű modellt

Öt évvel ezelőtt még minden esélye megvolt arra, hogy topmodell legyen, ma hajléktalanként él a mindössze 28 éves Jael Strauss.

A fiatal nő 2007-ben szerepelt a Tyra Banks nevével fémjelzett Topmodell leszek című valóságshowban, ahol hatodik helyezést ért el. A műsor után egy amerikai ruhamárka modellnek szerződtette, sőt úgy volt, hogy saját kollekciót is tervez, de ebből végül nem lett semmi. Ahelyett ugyanis, hogy ismertségét kihasználva a karrierjét építgette volna, Jael inkább belevetette magát a féktelen bulizásba. Egy alkalommal például 50 Cent partiján annyira kifordult önmagából, hogy a rapper végül saját maga dobta be a medencébe lehiggadni.

A műsorban és napjainkban

Öt év alatt ennyit változott

Fotók: starcasm.com 

 

Bár a legjobb barátja még a műsor idején halt meg drogtúladagolásban, Jaelt ez nem tartotta vissza attól, hogy maga is a kábítószer rabjává váljon. Az évek során gyakorlatilag teljesen lecsúszott, metamfetamin-függő lett, arcát és testét sebhelyek borítják, a fogai javarészt kihullottak. Hajléktalanként él és annak ellenére, ahogy kinéz, sztriptíztáncosnőként keresi meg a pénzt, amit drogra költ. 

Mivel a családja nem tudott rajta segíteni, ezért a népszerű tévés pszichológushoz, Dr. Philhez fordultak. A műsor munkatársai előkerítették Jaelt, aki bele is egyezett a szereplésbe, ám az utolsó pillanatban kirohant a stúdióból és meg sem állt a parkolóig, a doktor azonban utánament és ott beszélgetett el vele. Azt azonban még nem lehet megítélni, hogy lesz-e bármiféle hatása a „terápiának", vagy csupán a médiának szolgáltattak némi szenzációt a szerencsétlen nő nyilvánosság elé rángatásával...  

Címkék: modell, drog, függőség

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Extraszisztole 2012-09-14 14:31

A vakarózástól lesz....

 

 http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/drog_cigi_al kohol/3852/metamfetamin

Amarynda 2012-09-14 14:31

ha beutod a google ba hogy methamphetamin images  (kepek a hasznalokrol) akkor meglatod milyen szornyen neznek ki a szerencsetlenek ket harom ev hasznalat utan.

Sarkofag 2012-09-14 14:28

Igen azt tudom hogy a fog kihullhat, főleg a heroin fogyasztóknál, na de ilyet még nem láttam, hogy ilyen lesz a bőre, mintha összeégett volna

Amarynda 2012-09-14 14:23

biztosan lattam mar ferfiben is ilyen ragyast, csak naluk mas okozza  (ha nem kabitoszeres), sokszor a borotvalkozas, vagy a pattanasok elfertozodese.

Amarynda 2012-09-14 14:22

nem leforrazas. Az amfetamin is okozhatja foleg ha alkoholt is fogyaszt. Ha pedig crack cocain vagy hasonlo is van palettan azoknak ilyen lesz a boruk sajnos es a foguk is kihullik.:(

Eleg sok kabitoszer okoz ilyet es masfeles sebhelyeket is.

Kalliopé 2012-09-14 14:22

Még a szeme színe is megváltozott!:D:D:D

Sarkofag 2012-09-14 14:07

És a drogtól mégis hogy lett olyan a feje mintha leforrázta volna? Én még ilyet nem láttam.

Nők Lapja Cafe 2012-09-14 14:07

Öt évvel ezelőtt még minden esélye megvolt arra, hogy topmodell legyen, ma hajléktalanként él a mindössze 28 éves Jael Strauss.

Nők Lapja Café: Drogfüggősége csúfította el az egykor gyönyörű modellt

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>