Szépüljünk

Divatba jön a tupírozott copf

Aki eddig nem állt neki tupírozni, annak idén már muszáj lesz...

A hatvanas évekből ismert fazonok és frizurák szépen lassan szivárognak vissza… Először jöttek a cicaszamüvegek, aztán a caprinadrágok, idén őszre pedig a frizuránkat is elérte a retrohullám. A jelszó: A sűrű fogú tupírfésűkkel elő! Persze nem a hatalmas Peggy Bundy által hordott frizurát kell leutánozni. 2012 őszén a fejtetőn enyhén tupírozott, és a tarkón lófarokba fogott haj lesz a legmenőbb. De lehet ugyanezzel a módszerrel kontyot vagy fonott hajat is csinálni, nem kell aggódni, idén mindkettőnek van létjogosultsága. Pluszpontot ér, ha valaki a hajgumija köré a saját haját csavarja díszítés gyanánt.

Divatba jön a túpírozott copf

Így készítsd! 

Oszd szét a hajadat vízszintesen három részre (az első, homloknál lévő részbe tehetsz választékot – ahogy a képen is látszódik), a középső részt tupírozd meg bátran úgy, hogy a fülhöz közeli tincseket kihagyod. Majd a tupír nélküli „egyenes” részt hajtsd hátra, hogy befedje a tupírozott szakaszt, és nagyobb fogú fésűvel egyengesd el a tincseket. A hajad teljes tömegét rögzítsd gumival a tarkódnál, majd egy vékony tinccsel tekerd körbe a gumit. És kész is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top