Szépüljünk

Támadnak a csináld magad műkörömgiccsek!

Manikűröshöz sem kell mennie annak, aki úgy dönt, hogy csicsás műkörmökkel csúfítja el a kezeit.

Sajnos vagy sem – szerintünk előbbi – újra divatba jöttek az agyondíszített műkörmök. A trendnek ráadásul nemcsak a túlcsorduló fantáziával megáldott műkörömépítők örülhetnek, hanem azok a cégek is, melyek csináld magad műkörömszetteket gyártanak.

A legéberebb márkák máris piacra dobták az irányzatnak megfelelő, glamúrosabbnál glamúrosabb, felragasztható körömkészleteket, melyekkel különösebb kézügyesség nélkül csicsázhatjuk rommá a körmeinket.

Giccs

Giccs

Kép: dailymail.co.uk

 

A strasszok, gyöngyök és a csillámlakk, valamint az olyan legkevésbé sem ízléses párosítások, mint például a rózsaszín és az arany, gyakorlatilag kikerülhetetlen elemek a szezon körömdivatjában. Ezt látva pedig nem tehetünk mást, mint hogy visszasírjuk a mágneses és a repedezett hatású körömlakkokat. És persze nyugtázzuk a tényt, hogy ami a körmeinket illeti, az elkövetkezendő hónapokban valószínűleg nem leszünk trendik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top