Mosás-szárítás helyett a fonás a trendi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Fél óra alatt praktikus és sikkes frizurát kap a vendég. Sampon és hajszárító nélkül.
2012. 08. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mosás-szárítás helyett a fonás a trendiMíg nálunk a mosás-vágás-szárítást kínáló gyorsfodrászatok szaporodnak gombamód, a tengerentúlon már az ilyen típusú szalonok új generációja dívik: mégpedig az úgynevezett fonatbár.

A fonatbárokban nincs hajmosás, vágás vagy festés, csak és kizárólag hajfonatok készülnek. A vendég megannyi különféle stílusú fonat közül válogathat, melyet maximum fél órán belül el is készítenek neki az ügyes kezű fodrászok. A frizuráknak fix áruk van, a legbonyolultabbak is legfeljebb 30 dollárba kerülnek.

Fonatbárok egyelőre New Yorkban és Los Angelesben üzemelnek, de a koncepció annyira sikeres, hogy hamarosan az Egyesült Államok más nagyvárosaiban, idővel pedig talán Európában is nyílhatnak hasonló szalonok.

Ha itthon is lenne ilyen, te kipróbálnád?

Olvass tovább

Hozzászólások

Arenal 2012-08-20 22:16

Most jöttem haza Mallorcáról, ahol minden sarkon üldögél egy-egy fekete nőci, és fonott frizurákat készítenek non-stop futószalagszerűen. Nagy divat most ott, fiatalok és idősek is hordják ezeket a fonott frizkókat. A fiataloknak általában az egész haját fonják, apró kis tincsekben, vagy pedig csak az archoz közel eső részeket a homloktól kb. fülig, a többi haj hátul kiengedve marad; az idősebbek pedig csak pár fonatot kérnek az egyik oldalra. Nekem is tetszik a dolog, de nem az utcán, kisszéken ülve, a hömpölygő emberek között, hanem ahogy a cikkben van (vélhetően kézmosással, és a higiénia érzetével).

Kalliopé 2012-08-17 18:45

Nekem mindig is nagyon tetszettek a fonott frizurák. Nem lenne rossz ötlet nálunk sem ilyeneket nyitni.

Bandeee 2012-08-17 18:36

Én tuti! Mindig is tuti hajfonatokat szerettem volna hordani, csak sajna a környezetemben senkinek nem volt affinítása a dologhoz! Így legalább megoldódna, hajrá már várom...

Nők Lapja Cafe 2012-08-17 18:36

Fél óra alatt praktikus és sikkes frizurát kap a vendég. Sampon és hajszárító nélkül.

Nők Lapja Café: Mosás-szárítás helyett a fonás a trendi