2017. 03. 23. Emőke

Mosás-szárítás helyett a fonás a trendi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Fél óra alatt praktikus és sikkes frizurát kap a vendég. Sampon és hajszárító nélkül.
2012. 08. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mosás-szárítás helyett a fonás a trendiMíg nálunk a mosás-vágás-szárítást kínáló gyorsfodrászatok szaporodnak gombamód, a tengerentúlon már az ilyen típusú szalonok új generációja dívik: mégpedig az úgynevezett fonatbár.

A fonatbárokban nincs hajmosás, vágás vagy festés, csak és kizárólag hajfonatok készülnek. A vendég megannyi különféle stílusú fonat közül válogathat, melyet maximum fél órán belül el is készítenek neki az ügyes kezű fodrászok. A frizuráknak fix áruk van, a legbonyolultabbak is legfeljebb 30 dollárba kerülnek.

Fonatbárok egyelőre New Yorkban és Los Angelesben üzemelnek, de a koncepció annyira sikeres, hogy hamarosan az Egyesült Államok más nagyvárosaiban, idővel pedig talán Európában is nyílhatnak hasonló szalonok.

Ha itthon is lenne ilyen, te kipróbálnád?

„Ha diszkó van, majd leszakad alattunk a klubhelyiség” – bemutatjuk az ösküi iskola másodikosait
Olvass tovább

Hozzászólások

Arenal 2012-08-20 22:16

Most jöttem haza Mallorcáról, ahol minden sarkon üldögél egy-egy fekete nőci, és fonott frizurákat készítenek non-stop futószalagszerűen. Nagy divat most ott, fiatalok és idősek is hordják ezeket a fonott frizkókat. A fiataloknak általában az egész haját fonják, apró kis tincsekben, vagy pedig csak az archoz közel eső részeket a homloktól kb. fülig, a többi haj hátul kiengedve marad; az idősebbek pedig csak pár fonatot kérnek az egyik oldalra. Nekem is tetszik a dolog, de nem az utcán, kisszéken ülve, a hömpölygő emberek között, hanem ahogy a cikkben van (vélhetően kézmosással, és a higiénia érzetével).

Kalliopé 2012-08-17 18:45

Nekem mindig is nagyon tetszettek a fonott frizurák. Nem lenne rossz ötlet nálunk sem ilyeneket nyitni.

Bandeee 2012-08-17 18:36

Én tuti! Mindig is tuti hajfonatokat szerettem volna hordani, csak sajna a környezetemben senkinek nem volt affinítása a dologhoz! Így legalább megoldódna, hajrá már várom...

Nők Lapja Cafe 2012-08-17 18:36

Fél óra alatt praktikus és sikkes frizurát kap a vendég. Sampon és hajszárító nélkül.

Nők Lapja Café: Mosás-szárítás helyett a fonás a trendi

Mosás-szárítás helyett a fonás a trendi