Újra trendi a csicsás köröm

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ami eddig giccses volt, az most megint menő. Azért inkább csak óvatosan!
2012. 07. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Bár ezt itthon viszonylag kevéssé érzékeltük, hiszen nálunk nők tömegei rendületlenül hordták a giccsesebbnél giccsesebb műkörmöket, ettől még tény, hogy az agyondíszített köröm az elmúlt években nem volt kimondottan divatos. Újabban azonban ez – sajnos vagy sem – változóban van.

 

Újra trendi a csicsás köröm
 

Újra menő a strasszokkal, gyöngyökkel, virágokkal felturbózott köröm. Persze az ilyen zsúfolt díszítés inkább csak műkörmökön mutat. Leginkább tehát azoknak lehet barátja, akik jól viselik az ujjaik végén az idegen testeket

Újra trendi a csicsás köröm

 

Természetes körmökön is vállalható viszont a kaviármanikűr, vagyis, amikor a körmöket apró egyszínű, vagy akár vegyes, színes gyöngyökkel dekorálják. 

Újra trendi a csicsás köröm

 

Szintén kimeríti a giccskategóriát a kígyóbőrmanikűr, mely készülhet eredeti, levedlett kígyóbőrrel és kígyóbőrt imitáló körömmatricával is. Gusztus kérdése, hogy akarjuk-e viselni.

 

Újra trendi a csicsás köröm
 

A nyári szettekhez nem igazán passzol, de az őszi–téli szezonban bejöhet a bársony manikűr is – például a szezon egyik trendszínében, a lilában –, ami a giccs egy kifinomultabb formájaként fogható fel. 

Címkék: köröm trend
Olvass tovább

Hozzászólások

MissCili 2012-07-19 09:25

Szia!

 

Én nagyon elégedett vagyok az Art deco körömlakkokkal, az Astornak is van néhány olyan árnyalata amit szívesen használok. Az essence-el az a problémám, hogy itt nálunk alig kapható. Sokszor hiánycikk. (Gondolom az ára miatt hamar elkapkodják.) Nagyon jó a körömfehérítő lakkja például, de a barátnőm már nem tudott venni.

A L'Oreal szerintem nem túl tartós és a Max Factor sem. Teljesen egyetértek lovemeorleavme-vel. A MissSporty csillámosok tényleg nagyon jók, a szatén fényűek nekem nem köttek be.

 

Aki próbálta az Orly-t vagy a Burjois-t kérem írjon a tapasztalatairól illetve továbbra is érdekel a csere. 


 

lovemeorleaveme 2012-07-19 07:58

Bár nem engem kérdeztél ami nagyon bejön az a Miss Sporty, ráadásul az ára is jó. Nálam ez kenterbe verte a drágább termékeket (MaxFactor, L'Oreal, drágább Avon lakkok például), de több nő ismerősöm is esküszik a MS-ra. Nagyon jó az ecsetkialakítása és könnyű vele dolgozni. Ja és utánna nem bűzlik a köröm. Az MF laknak pl száradás után is erős szaga van a körmön.

 

 

Torolt_felhasznalo_287115 2012-07-18 22:28

Az első kép alapján csak az ugrott be, hogy mennyi kosz bújhat meg a kis bizbaszok redőiben egy idő után...

beliza 2012-07-18 20:37

Szia!

Szerinted melyik a legjobb körömlakk?

Én mostanban essence lakkot használok, nem azért mert olcso, hanem mert szép tartos színei vannak!

Torolt_felhasznalo_699493 2012-07-18 20:30

Fiatalok zöme.

 

Jópofa, de én nem hordanám;):D:D

MissCili 2012-07-18 19:41

Körömlakk mániás vagyok, de ez már nekem is túlzás.

 

off

Rengeteg körömlakkot kipróbáltam már. Kipróbálnám az Orly vagy Burjois lakkokat. Akinek van és megválna tőle, kérem írjon privit és megegyezünk.

Play 2012-07-18 19:40

nekem nem tetszik.............