Szépüljünk

Újra trendi a csicsás köröm

Ami eddig giccses volt, az most megint menő. Azért inkább csak óvatosan!

Bár ezt itthon viszonylag kevéssé érzékeltük, hiszen nálunk nők tömegei rendületlenül hordták a giccsesebbnél giccsesebb műkörmöket, ettől még tény, hogy az agyondíszített köröm az elmúlt években nem volt kimondottan divatos. Újabban azonban ez – sajnos vagy sem – változóban van.

 

Újra trendi a csicsás köröm

 

Újra menő a strasszokkal, gyöngyökkel, virágokkal felturbózott köröm. Persze az ilyen zsúfolt díszítés inkább csak műkörmökön mutat. Leginkább tehát azoknak lehet barátja, akik jól viselik az ujjaik végén az idegen testeket

Újra trendi a csicsás köröm

 

Természetes körmökön is vállalható viszont a kaviármanikűr, vagyis, amikor a körmöket apró egyszínű, vagy akár vegyes, színes gyöngyökkel dekorálják. 

Újra trendi a csicsás köröm

 

Szintén kimeríti a giccskategóriát a kígyóbőrmanikűr, mely készülhet eredeti, levedlett kígyóbőrrel és kígyóbőrt imitáló körömmatricával is. Gusztus kérdése, hogy akarjuk-e viselni.

 

Újra trendi a csicsás köröm

 

A nyári szettekhez nem igazán passzol, de az őszi–téli szezonban bejöhet a bársony manikűr is – például a szezon egyik trendszínében, a lilában –, ami a giccs egy kifinomultabb formájaként fogható fel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top