Szépüljünk

Sminkeld magad Facebookra!

Nem vicc: napokon belül megvásárolható a Facebook-smink.

A Facebook színvilága ihlette szemhéjpúder-palettáról készült első képek még áprilisban bukkantak fel az interneten, ám akkor inkább még áprilisi tréfának tűnt a dolog. A héten azonban kiderült, hogy egy valós termékről van szó, melyet ráadásul a patinás francia Yves Saint Laurent-divatház dob piacra július 19-én.

Sminkeld magad Facebookra!

A palettából mindössze 1650 darabos limitált széria készült, melynek darabját 39 fontért, azaz nagyjából 14 300 forintért lehet megvásárolni, stílszerűen az Yves Saint Laurent Facebook-oldalán keresztül.

A paletta három olyan színt is tartalmaz, mely szinte bármely sminkkészletben megtalálható: feketét, szürkét és fehéret, emellett kvázi különlegessége a jellegzetes Facebook-kék árnyalat, ami azonban – ha a gyakorlati használhatóságot nézzük – igencsak keveseknek áll jól. Így a termék vélhetőleg leginkább a gyűjtők számára lehet izgalmas.

Vincent Damien, a közösségi oldal franciaországi kereskedelmi igazgatója persze elvárható módon el van ragadtatva: „Megtisztetetés számunkra, hogy egy olyan neves márka, mint az Yves Saint Laurent a Facebook színkódjait használta ehhez a különleges termékhez.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top