Szépüljünk

Kate Middleton szemöldökét is akarják a nők

A hercegné állítólagos szépséghibáját is tömegek akarják utánozni.

Kate Middleton szemöldökét is akarják a nőkBár egyes szakértők szerint Katalin legnagyobb szépséghibája a sötét, vastag szemöldöke, azonban a hercegné-utánzási mániából ez a testrész sem maradhat ki. A Daily Mail információi szerint a különféle szemöldöknövesztő, illetve szemöldökfestő termékek eladásait 600 százalékkal dobta meg az elmúlt hónapokban, hogy a nők Kate miatt kedvet kaptak a határozott szemöldökhöz.

A legmagasabb eladási adatokat egy szemöldökfesték-paletta produkálta, mégpedig június elején, a gyémántjubileumi hétvégét követő héten, amikor is három nap alatt annyit adtak el a termékből, mint máskor öt hónap alatt.

Louise Reed, az egyik szépségipari termékeket forgalmazó brit webáruház marketingigazgatója a brit lapnak elmondta: úgy tapasztalták, hogy ha Katalin hercegné valamiért a megszokottnál is többet szerepel a médiában, például egy-egy jelentős esemény kapcsán, borítékolható, hogy órákon belül megugrik a szemöldökápoló készítmények iránti érdeklődés.

Eliza Petrescu, hollywoodi szemöldökguru viszont egy korábbi riportban elmondta, hogy szerinte Kate szemöldöke el van rontva: a megoldás az lenne, ha alul valamelyest visszanövesztené a kitépkedett szálakat, a felső ívet pedig lágyabb vonalúra szednék. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top