Vendégei hajából varrt ruhát a fodrász

Nem vesztek kárba a lenyisszantott tincsek.

Jodie, Holly és a hajruha
Jodie, Holly és a hajruha
Egy brit fodrász, Jodie Breeds ahelyett, hogy összesöpörte és a szemétbe dobta volna vendégei levágott haját, úgy döntött, hogy újrahasznosítja a természetes anyagot. Heteken át gyűjtögette a hosszabb tincseket, majd egyforma szőke árnyalatúra festette azokat. A ruhaterv már megszületett a fejében, a megvalósításhoz azonban varrónő nagynénje segítségét kérte. Ketten együtt hat óra munkával rakták össze a bizarr kreációt.

A ruha a Miss Anglia döntőjében debütált, ahol az egyik versenyző, Holly Lyons ebben vonult a környezetbarát ruhákat bemutató fordulóban. Bár a 18 éves lány nem nyerte meg el a koronát, a ruháját a verseny legkülönlegesebb ruhakölteményeként emlegetik azóta is. Holly egyébként arról számolt be, hogy a holmit egyáltalán nem volt kényelmetlen viselni, kifejezetten selymesnek érezte.

A ruhát a verseny után a készítő Sunderland városában működő fodrászszalonjában állították ki, ahol bárki megtekintheti. Mint azt Breeds egy brit lapnak nyilatkozva elmondta, a szépségversenyen való bemutatkozás kiváló reklám volt, ugyanis azóta alig győz időpontot adni az újabb és újabb bejelentkező vendégeknek. Ha így megy tovább, rövidesen több újabb ruhára való haj gyűlik nála össze. 

Címkék: haj, ruha, fodrász

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

semiramis 2012-07-08 18:26

... vegülis a nacik is csinaltak emberi fogbol, csontbol ekszert, disztargyat... 

Sissi52 2012-07-08 18:14

Nem eredeti otlet. Itt egy vetelkedon varrt egy kabatra emberi hajbol "szormet az egyik divattervezo versenyzo. Nem volt ronda, de nem lett kapos az otlete.

zokniharcos 2012-07-08 14:34

undi

mickamacka 2012-07-08 12:33

Ha nem tudnám, miből van, azt mondanám, érdekes ruha, meg ügyes munka.

 

Viszont, hogy tudom, hajból van, ennél undorítóbb dolgot nem tudnék elképzelni emberen...vagyis igen, de az már durván morbid lenne.

Ez csak szimplán morbid

:D

Rublika 2012-07-08 12:12

Jómagam is szívesen bejelentkeznék a hölgyhöz egy kis átalakításra. Szeretném megváltoztatni a hajam fazonját, és befesttetni pirosra, néhány méregzöld tinccsel. 

 

Gondolom, egy ilyen kreatív fodrász nem botránkozna meg a kérésemen.

kivi39 2012-07-08 11:59

Brrrr.... Hidegrázós szmájli miért nincs?

Bibige 2012-07-08 11:47

Szép a ruha! Gratulálok a fodrász hölgynek, szeretem, ha valaki kreatív. Látszik, hogy kedveli a szakmáját, amit szintén a javára írhatunk.

Nők Lapja Cafe 2012-07-08 11:47

Nem vesztek kárba a lenyisszantott tincsek.

Nők Lapja Café: Vendégei hajából varrt ruhát a fodrász

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>