Szépüljünk

Mágneses szempillaspirál az új csoda-sminkcucc

Igaz, egyáltalán nincs benne mágnes. Viszont állítólag nem műszempillákkal reklámozzák. Az is valami.
Kapod amit látsz
Kapod, amit látsz

A brit Santhilea kozmetikai cég új csodaspirált dobott piacra Magnetic Lash néven, amely azonban egyáltalán nincs rokonságban a trendi mágneses körömlakkal. A szempillafestékben ugyanis nevével ellentétben nincs egyetlen gramm mágnes sem, viszont – az ismertető szerint legalábbis – a kencében lévő vattacukorszerű szálak úgy tapadnak a szempillákra, akár a fémre a mágnes (vagy fordítva), ennek következtében pedig pontosan az történik velük, amit nagyjából minden szempillaspirál ígér: hosszabbnak és sűrűbbnek látszanak.

Abban viszont ez a termék mégiscsak eltér konkurensei többségétől, hogy a cég állítása szerint reklámfotók készítésekor nem használtak műszempillákat, és utólag sem retusálták hosszabbra és sűrűbbre a modell pilláit. Tehát a fogyasztó azt kapja, amit a képeken lát. Manapság pedig tulajdonképpen már ez is felér egy csodával…

A kampány ráadásul eddig hatásosnak tűnik, ugyanis máris annyian akarnak hozzájutni a termékhez, hogy a forgalmazók alig tudják állni a rohamot, és kénytelenek várólistára tenni az érdeklődőket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top