Szépüljünk

Szépülj eperrel és aranyérkenőccsel!

Bár a legdrágább kencéket és kezeléseket is megengedhetik maguknak, a világsztárok is alkalmaznak egyszerű és olcsó szépségtrükköket, melyeket akár te is bevethetsz.

Halle Berry 

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

A narancsbőr a hírességek számára is probléma, és – kevés kivételtől eltekintve – mindent meg is tesznek azért, hogy megszabaduljanak tőle. A 45 évesen is bomba formában lévő Halle Berry luxus anticellulit-kezelések helyett inkább rendszeresen kávés fürdőt vesz. A tusfürdőjéhez néhány kanál őrölt kávét kever, majd zuhanyozáskor ezzel masszírozza át a kritikus testtájait.

Nicole Kidman 

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

Ha hajápolásról van szó, Kidman az italokat részesíti előnyben. Míg szőke volt, pezsgővel locsolgatta a tincseit, mióta viszont újra vörös, samponozás előtt áfonyalével dörzsöli át már bevizezett hajkoronáját, amitől élénk marad a hajszíne.

Jennifer Aniston

 

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

A házasodni készülő sztárnak szemráncok és táskák ellen leginkább a vazelin vált be. Minden este, lefekvés előtt egy fél teáskanálnyi vazelinnel keni be a szemkörnyékét.

Cindy Crawford 

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

A gyanúsan fiatalos külsejű szupermodell szerint a legtutibb hidratáló a tej és ásványvíz keveréke. A két hozzávalót fele-fele arányban kell vegyíti egymással, majd egy spray-t flakonba tölti és annak segítségével permetezi bőrére.

Catherine Zeta-Jones 

 

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

A térdeit eléggé elhanyagolja, a fogai fehérségére azonban annál nagyobb gondot fordít Catherine Zeta-Jones. Bár nyilvánvalóan rendelői fogfehérítésekre is jár, a köztes időben pépesített eperrel tisztítja a fogait, a piros gyümölcs ugyanis – bármennyire furcsának tűnik is – eltünteti a fog felső rétegéről az elszíneződéseket. A „kezeléshez” egy szem epret nyomkodj pépesre, fogkefével vidd fel a fogaidra, hagyd rajta pár percig, majd súrold le, végül fogkrémmel is moss fogat!

Katy Perry

 

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

Az amerikai énekesnő kedvenc kozmetikuma a kakaóvaj, melyet hidratálókrém, ajakír és testápoló gyanánt is naponta használ.

Reese Witherspoon

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

 

A harmadik gyermekével várandós Witherspoon nemcsak lánya és fia, de a saját haját is babasamponnal mossa, mivel ez sokkal kíméletesebb a hajhoz, mint bármely más sampon. Igénybe vett hajának pedig éppen erre van szüksége.

Julia Roberts 

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

A sztár kézkrémek helyett olívaolajjal ápolja a kezeit, s ettől nem csupán a bőre lesz selymes és puha, de a körmei is egészségesek maradnak. Te is utánozhatod, ha egy tál langyos vízbe néhány csepp olívaolajat csöpögtetsz és napi 10 percre ebben áztatod a kezeidet.

Sandra Bullock 

 

Olcsón szépülnek a celebnők

 

Bár nem épp arra készül, hogy az arcunkra kenjük, Sandra Bullock szerint nincs hatásosabb kence a szem körüli ráncok és táskák ellen, mint az aranyérkenőcs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top