Szépüljünk

Kalapácsujjak a vörös szőnyegen – lestrapált celeblábak

A mindig sikkes Beckhamné, a civilben is cipőmániás Sarah Jessica Parker, vagy épp a szupermodell Kate Moss egyvalamiben biztosan hasonlít: rettenetesen néz ki a lábfejük.

Bár a világhírű sztárok simán megengedhetik maguknak a legjobb minőségű cipőket és a rendszeres, luxusszínvonalú pedikűrt, bizony jócskán akadnak köztük olyanok, akiknek a lábfeje kifejezetten leharcolt állapotban van. Ugyanis hiába a méregdrága és szupertrendi Manolók és Louboutinok, az anatómia törvényei rájuk is ugyanúgy vonatkoznak. 

Legyen szebb a lábfejed, mint a sztároké!

 

A cipőmániás Carrie Bradshaw megformálója, Sarah Jessica Parker civilben is imádja a magas sarkú cipőket, ebbéli szenvedélye pedig így negyvenes évei közepére csúnyán megviselte a lábfejét: az erek úgy dudorodnak ki rajta, hogy nézni is rossz, érezni még pocsékabb érzés lehet. Ezt erősítette meg a színésznő egy néhány hónappal ezelőtti nyilatkozata, miszerint: „Teljesen tönkretettem a lábaimat. Alig érzem őket.”

 

Legyen szebb a lábfejed, mint a sztároké!

 

A szó szoros értelmében hasonló cipőben jár Jennifer Aniston is, akinek eres, ráncos lábfeje bizony lábfejdublőrért kiált. És egy szélesebb lábbeliért is, mert ebbe szemmel láthatólag alig lehetett beszuszakolni.

 

Legyen szebb a lábfejed, mint a sztároké!

 

 

Madonna lábfeje szintén megadta magát a kényelmetlen, magas sarkú cipők miatt: nagylábujja befelé, lábközépcsontja pedig kifelé hajlik, bütyke van, ráadásul az április közepén készült fotók tanúsága szerint a körömgomba sem kíméli. Bár utóbbit remélhetőleg azóta kikezeltette, a lábfeje deformitásait már csak korrekciós műtéttel tetethetné helyre.

 

Legyen szebb a lábfejed, mint a sztároké!

 

Ha Victoria Beckhamre gondolunk – már aki szokott – szinte egész biztosan morcos arccal, hatalmas, sötét napszemüvegben és emeletes tűsarkúban rémlik fel lelki szemeink előtt. Bár a stílusikon már fájdalmas gerincbántalmaktól szenved, a lábujjai eltorzultak és gigantikus bütyke nőtt a kínzóeszköznek is beillő lábbelik állandó viselésétől, még orvosi utasításra sem hajlandó áttérni a lapos cipőkre. Vélhetőleg ő sem fogja megúszni a lábsebészeti műtétet.

 

Legyen szebb a lábfejed, mint a sztároké!

 

Paris Hilton 43-as lábméretéről ugyan nem tehet, arról viszont igen, hogy vélhetőleg hiúságból a kelleténél kisebb méretű cipőket hord, ennek következtében kalapácsujjai lettek, a kisujjából pedig csupán egy torz kis nudli maradt. 

Legyen szebb a lábfejed, mint a sztároké!

 

Hasonlóképp járt Katie Holmes is, aki bár nem annyira a nyaktörően sikkes lábbelik megszállottja – sőt –, a helyes cipőméretet neki sem sikerül még stylistok segítségével sem eltalálnia, ennek tudható be a bütyke és Paris Hiltonéval vetekedő kalapácsujjai.

 

Legyen szebb a lábfejed, mint a sztároké!

 

Az előzőekben sorolt hírességek lábfejének rondaságát  és ápolatlanságát is alul lehet még múlni. Elég csak egy pillantást vetnünk Kate Moss lestrapált, sebes lábfejére, kócos lábujjaira, melyeken szebb napokat látott, gombás körmök szomorkodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top