Szépüljünk

Lady Gagá-s haj miatt büntették a négyévest

Az apukája készített neki Lady Gagá-s hajat az óvodai fotózásra, de sírás lett a vége.

Lady Gagás haj miatt büntették a négyévestEgy amerikai kislánynak az lett a veszte, hogy profi fodrász az apukája, aki komoly hajkoronát varázsolt a fejére az óvodai fotózáshoz, írja a Huffington Post. Marcella olyan masnis frizurát kapott, mint amit Lady Gaga szokott hordani.

A kislányt így nem engedték fotózkodni, és haza is küldték az óvodából, mivel az alkalmi frizurákat tiltják az ottani szabályok. „Nagyon csalódott vagyok – nyilatkozta később a letört apuka. – Azt mondták, hogy jól kell kinézni, és a lányom is szeretett volna minél szebb lenni, ezért vettem komolyan a dolgot, de az egésznek sírás lett a vége.”

Az eset természetesen nagy vitát generált, és a legtöbben igazságtalannak tartják a pedagógusok döntését. Az biztos, hogy a masni jól áll neki, és a korához is illik, és nem arról van szó, hogy Lady Gaga húsruháját húzta volna magára. Legfeljebb abba lehetne belekötni, hogy már kiment a divatból a masni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top