Szépüljünk

Szőkülő sztárok diktálják az idei trendet

Amióta a popsztárok szőkére váltottak, a szőke hajfesték nagyságrendekkel jobban fogy a boltokból.

Rihanna szőkeségét akarják nők Rihanna február elején festette szőkére a haját, és bár azt nem tudni, hogy meddig ragaszkodik majd a szőke tincsekhez – hiszen tudvalevőleg a drasztikus hajszínváltások nagy barátja –, az azonban tény, hogy az egyik ismert kozmetikai áruházlánc statisztikái szerint az elmúlt hetekben máris 41 százalékkal több szőke hajfestéket adtak el, mint az előző hónapokban. A szakértők szerint a popsztár hajszínváltása és a szőke festék irántiRihanna szőkeségét akarják nők kereslet növekedése között egyértelmű összefüggés van.

Nem Rihanna azonban az egyetlen világsztár, akitől a szőke festékért kapkodó nők elirigyelhették a világos tincseket, hanem a brit énekesnő, Adele, aki nem csupán a zenei életben, de a divatvilágban is egyre komolyabb hatással bír.

Andrew Barton sztárfodrász a Daily Mailnek nyilatkozva elmondta, hogy idén a szőke haj szinte minden árnyalata trendi lesz, a természetes svédszőkétől kezdve a hamvas szőkén és a napszítta szőkén át az élénkszőkééig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top