Szépüljünk

Szőlőmagolajjal szépül Emma Stone

A legtöbben a konyhájukban használják, de vannak, akik a fürdőszoba polcára is tesznek belőle, mert kozmetikumnak sem utolsó. Természetesen Hollywood is felfedezte.
Emma a szőlőmagolajra esküszik
Emma a szőlőmagolajra esküszik

Az Őrült, dilis szerelem sztárja, Emma Stone egy, a Style.com-on megjelent interjúban nemrég arról beszélt, hogy rendszeresen szőlőmagolajjal kényezteti érzékeny bőrét. „Teljesen hagyományos, bármelyik boltban kapható szőlőmagolajat használok. Tusolás után, de naponta többször is kenek belőle az arcomra, így aztán mindig szőlőillatom van” – nyilatkozta a 23 éves színésznő, aki ezek szerint a természetes szerek híve.

A szőlőmagolajnak, amely nálunk is egyszerűen beszerezhető egyébként, valóban számos, az egészségre kedvező hatása van, mivel különösen gazdag vitaminokban és antioxidánsokban, valamint telítetlenzsírsav-tartalma is egyedülálló. A szakemberek szerint külsőleg és belsőleg alkalmazva egyaránt gátolja az öregedést és fiatalítja a bőrt.    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top