Szépüljünk

Milliók rajonganak az áruházi eladóból lett sminkeslányért

A korábban áruházi eladóként dolgozó lányt a YouTube-ra feltöltött sminkvideói tették híressé.

A most 22 éves brit Tanya Burr a középiskola befejezése után elvégzett egy sminkestanfolyamot, majd egy áruház illatszerosztályán helyezkedett el eladóként. Esténként, munka után otthon videókat vett fel, melyeken különféle hírességek jellegzetes sminkjeinek elkészítését mutatta be, lépésről lépésre. A felvételeket aztán a YouTube-ra töltötte fel és alig néhány hónap alatt hatalmas népszerűségre tett szett. A videómegosztóra felkerült anyagok minősége ugyan nem profi, aláfestő zene helyett monoton zúgás van, és a fények sem az igaziak, sőt a 8 perces hossz nem kimondottan baráti, de ezek ellenére Tanya-t imádják a nézők, akinek talán kimondottan szimpatikus, hogy nem egy vérprofi, hanem egy hozzájuk hasonló hobbisminkes mutatja be a legnagyobb sztárok kedvenc sminkjeit. 

 

Mostanra átlagosan havi 2 millióan töltik le Tanya oktatóvideóit, a korábbi munkahelyét otthagyta és ma már főállású sminkesként dolgozik. A tehetséges lányt rendszeresen hívják sminkelni különféle rangos rendezvényekre Londontól Dubajig, és abban biztosak lehetünk, hogy őt nem “azért” dubajozik. Tanyának egyre növekvő rajongótábora van, akik szemében nem csupán egy sminkes, hanem stílusikon, akinek az öltözködési stílusát is szívesen utánozzák.

„Nagyon hízelgő, hogy az emberek annyira kedvelnek engem, hogy napról napra megnézik videóimat, főleg ezért éri meg csinálni – nyilatkozta Burr a Daily Mailnek. – A legfontosabb, hogy a nézők megkapják, amit akarnak, és hogy a videók továbbra is különlegesek és profik legyenek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top