Szépüljünk

Ettől ránctalan Jennifer Aniston

Az instant szemkörnyék-fiatalító készlet nem kevesebbet ígér, mint hogy használatától 15 perc alatt 8 évvel fiatalabbnak nézhetsz ki - műtéti beavatkozás nélkül.

Kiderült, mitől ránctalan Jennifer AnistonA Eye Secrets készlet három részből áll, melyek külön-külön is alkalmazhatók, de persze együtt a leghatékonyabbak. A szemránckrém  92 százalékkal csökkenti a szemkörnyéki ráncokat, karikákat és puffadtságot, hatóanyagai optimalizálják a bőr természetes regenerálódó képességét, és pótolják a létfontosságú tápanyagokat, melyeket a nem megfelelő táplálkozás, az alváshiány és a környezeti ártalmak vonnak el.Kiderült, mitől ránctalan Jennifer Aniston

A megereszkedett szemhéjakra a szemhéjragasztó tapasz nyújt megoldást: a speciális, bőrbarát, kétoldalú ragasztócsíkkal a szemhéjakat megemelhetjük és diszkréten rögzíthetjük akár napi 12 órás időtartamra is. A készlet harmadik darabja a szempilla-növekedést serkentő szérum, mely néhány hét alatt megduplázza a szempillák sűrűségét. Tegyük hozzá: állítólag.

A hírek szerint a terméket számos híresség is előszeretettel használja, így például Michelle Collins és Jennifer Aniston.

Ha a készlet mindhárom darabját megvesszük, egy hónapra elegendő mennyiség átszámítva nagyjából 24 000 forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top