Szépüljünk

5 perc alatt csökkenti a ráncokat a csodaszérum

Jövő héten dobják piacra a legújabb csodaszérumot, mely nem kevesebbet ígér, mint hogy rendszeres használat mellett hatásosabb, mint a botoxkezelés. Ráadásul olcsóbb és kíméletesebb.
Nem injekció
Nem injekció

Bár injekciós tűre emlékeztető csomagolásban árulják, a Freezeframe szérum nem injekció, elég csak belemasszírozni a bőrbe.

A szérum speciális izomlazító összetevőket tartalmaz, és a fejlesztők ígérete szerint már a legelső kezelés után, mindössze 5 perc alatt látható módon csökkenti a ráncokat. A termék bevezetését megelőző független tesztek során, 28 nap használat után a résztvevők a ráncaik átlag 35 százalékos csökkenéséről számoltak be, de akadtak köztük olyanok is, akik azt tapasztalták, hogy a ráncaik 60 százalékkal csökkentek.

A csodaszérum Európában elsőként Nagy-Britanniában lesz kapható, egy üveg ára 49,99 font, azaz nagyjából 16 700 forint lesz. A termék iránt hatalmas az érdeklődés, a szigetországban máris 14 ezren vannak várólistán, akik szeretnék megvásárolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top