Szépüljünk

Tíz évvel megfiatalítja a bőrt a csodaméz

A chilei esőerdőkből származó mézből készült arcpakolás az új fiatalító csodaszer. Ráadásul nem is drága.

10 évet fiatalít a csodamézes pakolásA ragadós pakolás napi kétszer húsz perces alkalmazás mellett állítólag kétszer olyan hatékony, mint egy normál hidratálókrém. Látványosan csökkenti a ráncokat és megakadályozza a bőr hámlását is. Rendszeres használat mellett állítólag akár 10 évvel is fiatalabbnak látszódhat a bőrünk.

A „csodaméz” az élelmiszerboltokban kapható hagyományos mézektől abban tér el, hogy rengeteg nyers összetevőt tartalmaz, többek között vitaminokat és ásványi anyagokat. Természetesen savas, antioxidánsokban gazdag és egy kis mennyiségben hidrogén-peroxid is található benne, ami bizonyítottan felveszi a harcot azokkal a baktériumokkal, melyek leggyakrabban elfertőzik a sebeket. A chilei törzsek egyébként már évezredek óta használják bőrbetegségek kezelésére és sebgyógyításra, de a kozmetikai ipar csak most fedezte fel magának.

A méz egyébként ehető is, mégis elsősorban a szépülni vágyók vásárolják. Amerikában április óta kapható, eladási adatai azóta 400 százalékkal emelkedtek. Európában elsőként Nagy-Britanniában dobták piacra néhány nappal ezelőtt. Egy üveg ára mindössze 8,47 font, azaz nagyjából 2800 forint. 

Az estleges hazai forgalmazásról egyelőre nincs hír.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top