Szépüljünk

Felizgatja a pasikat az ételszag

Egy amerikai kutatásból kiderült, hogy a férfiak az étel aromájú parfümöket találják legizgatóbbnak a nőkön.

Felizgatja a pasikat az ételszag Egy chicagói kutatóközpontban pár hónapja a szó szoros értelében véve izgalmas kísérletet végeztek: egy csapat önként jelentkező férfival harminc különféle illatot szagoltattak végig, abból a célból, hogy kiderítsék, melyek azok az aromák, melyek szexuális izgalmat váltanak ki náluk. A leghatásosabbnak a sütőtökpite, a fánk, a medvecukor és egyedüli Felizgatja a pasikat az ételszag virágillatként a levendula illata bizonyult.

Az eredményekre reagálva a Harvey Prince kozmetikai vállalat máris piacra dobta a sütőtökpite-illatú parfümöt. „A világ első parfümje, mely klinikailag bizonyított módon felizgatja a férfiakat” – áll a termék ismertetőjében.

Számos olyan szakember akad persze, aki szkeptikus mind a kísérlettel, mind pedig a parfümmel kapcsolatban. Arra hivatkoznak, hogy az illatok esetében sem lehet általánosítani, mivel egyénenként mindenki más és más emlékeket társíthat hozzájuk. Az a férfi, akit például a sütőtökpite aromája az anyjára emlékeztet, optimális esetben nem fog tőle beindulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top