Szépüljünk

Melyik a legijesztőbb sminkeszköz?

A sminkeszközök kinézetüket és olykor működésüket tekintve is meglehetősen rémisztőnek tűnnek, különösen igaz ez a szemsminkek felviteléhez szükséges holmikra. De sose gondoltuk volna, hogy lesz olyan eszköz, ami ijesztőbbnek tűnik a folyékony meleg gyantánál.
Melyik a legijesztőbb sminkeszköz?
Kattints, hogy megtudd, mik a divat világának legfrissebb hírei!

A hagyományos szempilla-göndörítő például ránézésre simán beillene középkori kínzóeszköznek, és valljuk be: a használata sem épp a legkellemesebb élmény. Azon pedig lehet vitatkozni, hogy van-e bármi értelme.

Nem kevésbé ijesztő a szempilla-göndörítő modern változata, a szempilla-sütővas sem. A hazánkban még kevéssé elterjedt, a tengerentúlon azonban már jó ideje nagy népszerűségnek örvendő masina tulajdonképpen egy mini sütővas, mellyel hasonló módon bodoríthatjuk a szempillánkat, ahogy a hajsütővassal a tincseinket. Már akit nem ráz ki a hideg a gondolattól is, hogy egy felforrósított eszközzel ügyesedjen a szeme közvetlen közelében…

A legrémisztőbb sminkeszközök között meg kell említenünk még a vibráló szempillaspirált is, melynek használatával a szempilláink hosszát ugyan nem feltétlenül, annak esélyét mindenképp növelhetjük, hogy festés közben alaposan belekapunk a szemünkbe.

Most pedig ti jöttök: szerintetek melyik a legijesztőbb sminkeszköz?

Szempilla-sütővas
Szempilla-sütővas
Szempilla-göndörítő
Szempilla-göndörítő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top